HaYaL Daimi Üye Üye 8 Ağustos 2009 #1 Yastığını kapan uykuya Bu yastıklar tam kişiliğinize göre.Çeşit çeşit modeller var..Uyurken de ben buyum diyorsanız tam sizlik bunlar..
Bu yastıklar tam kişiliğinize göre.Çeşit çeşit modeller var..Uyurken de ben buyum diyorsanız tam sizlik bunlar..
fırtına Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #2 hayalcim bende istiyorum bu yastıklardan modeli hiç önemli değil gönlünden geçeni ver canım 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 8 Ağustos 2009 #4 bende kendi kendime bunu aldim :seker: cok dadlu hayalim bu yaa tskler canimcim 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 30 Eylül 2009 #5 Aman hayalim nerden buldun bu birbirinden dadlu yastıkları hepsinede bayıldım ama bunları gordukten sonraa iştahım acıldı .. zaten acılmaya elverişli bir iştahım var ehhemm ehhem bunlarıda gorunce 😀 paylaşım için saol meleğim.. hereve lazım 😀
Aman hayalim nerden buldun bu birbirinden dadlu yastıkları hepsinede bayıldım ama bunları gordukten sonraa iştahım acıldı .. zaten acılmaya elverişli bir iştahım var ehhemm ehhem bunlarıda gorunce 😀 paylaşım için saol meleğim.. hereve lazım 😀