kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #1 yavas yavas ininn!!!!!!! ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ AŞAĞI İNİN AMA YAVAŞ YAVAŞ BOZULUR YOKSA ANLAMI KALMAZ.. YAVAŞ YAVAŞ İNİYON DİMİ İN İN İN DAHA İN AZ KALDI HA GAYRET YAVAŞ YAVAŞ HADİ YAVAŞÇA YOKSA ZEVKİ KALMAZ AŞAĞA BAKMADAN Aman Hızlanma TAMAM SABREDERSEN GÜZEL OLACAK.. : D SON YAZI TAMAM ŞİMDİ ÇIKABİLİRSİNİZ
ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ AŞAĞI İNİN AMA YAVAŞ YAVAŞ BOZULUR YOKSA ANLAMI KALMAZ.. YAVAŞ YAVAŞ İNİYON DİMİ İN İN İN DAHA İN AZ KALDI HA GAYRET YAVAŞ YAVAŞ HADİ YAVAŞÇA YOKSA ZEVKİ KALMAZ AŞAĞA BAKMADAN Aman Hızlanma TAMAM SABREDERSEN GÜZEL OLACAK.. : D SON YAZI TAMAM ŞİMDİ ÇIKABİLİRSİNİZ
fırtına Yeni Üye Üye 6 Aralık 2008 #2 Cevap: yavas yavas ininn!!!!!!! sağolasın canım yaaa bu geyik üzerinde çok çalıştın mı
MEÇHUL Daimi Üye Üye 19 Aralık 2008 #3 Cevap: yavas yavas ininn!!!!!!! çok hızlı bir iniş yaptım acelem neymiş bişe yokmuş zatiheveslenmiştim bende
Cevap: yavas yavas ininn!!!!!!! çok hızlı bir iniş yaptım acelem neymiş bişe yokmuş zatiheveslenmiştim bende
gediz&şanmeriç Yeni Üye Üye 19 Aralık 2008 #4 Cevap: yavas yavas ininn!!!!!!! Yavaş yavaş indim kesin korkunç birşey var dedim ama yokmuş