YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

tabiki biliyorum canım ben diyetisyende bile sorunlu verirdim
ama geri gelmesi çok hızlı oluyo maşallah
inşallah bu sefer gelmez bakalım
yavaş yavaş vericez inşallah artık durmasında ben razıyımperşembeye 2 yi tamam larsam haftada 1 kilo buda ayda 4 kilo demek daha ne isterim durmaz inşallah🙂

(12)=4 ocak pazartesi=

10:00=KAHVALTI,2 bardak su,bolca kırmızı lahana,2 dilim k..ekmeği beyaz peynir
02:00=1 bardak su,1 portakal
04:00=ÖĞLE YEMEĞİ, 1 bardak su,yarım dilim börek,yumurta salatası çay
08:00=AKŞAM YEMEĞİ, 2 bardak su ,karnabahar yemeği
09:30=1 bardak çay,1 halley

NOT..-400gr
............+1.600gr

bacım unuturmuyum burayı bekledim yatarken yazayım dedim.sabah demeyeyim artık 11:30 a sabah ersem gülerler😀ev yapımı avuuç içinden küçük pohaça 1kupa şekersiz çay arada sadece su var bacım akşam yemeği 7:40 1 kaşık pilav tavuk eti 1bardak meyvesuyu 9:00 4 bardak çay biraz çerez ve 2 tane minicik kurabiye bugünlük yeter bende tartılcam herhün hıh işte

bacım perşembeden buyana 1.300 grm daha vermişim toplam 4.500grm oldu bacım inşallah çabuk almam lamiş varya mahcup olmayayım diye dikkat edeyorum hep bişi yicekken walla sen geliyosun aklıma 😀canım lamişim benim saol bacım be

:seker:gıcık hava at sen at napıyım yani 4.5 kilo verdiysen:seker:
ben daha 2 kilo yu bile tammlayamadım ama seni uyarıyorum ara öğünleri atlıyosun salata türü şeyler pek yemiyosun kas kaybı olur buda çabuk geri almana neden olur bide bol su içmen gerekir ki vucüdundan yağ atımı olsun
sana bilmişlik yapmıyorum yanlış anlama kızma bana olurmu ? ben bu konuda çok şey yaşadım diyetisyene 2 defa gittim çok okuyup takip ediyorum

sana maşallah diyorum bak nazarım değmesin darısı diğer kilolara
zayıflayan arkadaşım benim

lamiş bende en son 4 kilo vermiştim ama 3 gündür tartılmıyorum tratılınca söylerim inş veririm yaaa hepiniz verirsiniz inşallah

kız hava atmıyom walla sağlıklı olan senin verdiğin kilolar sebze türü yiyemiyorum pazara çıkılacak oda dünyanın bir ucunda ölüyom ay yaya gitsen 45 dk sürüyo manavda pahalı benim admın zaman ayırmasını bekliyom bana bu ara yolda hep.walla bacım sabah yemeğini yiyorum sonra koşturmacadan aklıma yemek falan gelmiyo birde akşam oturduğumda yiyorum su falan hiç aklımda değil sen diyetisyene 2 defa gittim demişsi,n kız kilo aldım alalı diyetisyen geziyorum benim sorunum drverdiği şeyleri uygulayamamam uygulasam fidan olurumda 😀olamadım üstüne koydum sinirlenince dolap önündeyim laiş evde bişiyoksa hemen geip kendim yapıp yiorum birgün çok iyi hatırlıyorum eşim çok kızdırmıştı ve darkadaşlarıyla eğlencedeydi sabah ezanı okundu daha gelmedi sinirimden o saatte tam 1 byk porelen tabak çekirdek yedim ve farkında değildim düşün ama şimdiden sonra tekmıyom bişeyi inşallah muaffak olurum bacım ya uyarıların içn teşekkür ederimcanım kızacak olsam senle olmazdım lamişim biz kardeşiz

Ne guzel kilolar veriliyor,cok sevindim,bu arada eklemek istedigim bir husus var yogurt ve sut tuketimi kilo vermeyi hizlandiriyor.