YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Cok kolay kilo veremiyorum az az veriyorum,3 kilo bile vermek benim icin zor oluyor,yinede ara ara veriyorum,62 kiloydum 58 kilo oldum fakat ekimden bu yana verdim.60 i gecmemeye calisiyorum.benim rejim boyle birsey iste canim.

evet ben tartılmadım ama kafama göre bir diyet listesi bulana kadar çok sıkı olmasada diyetteyim 2 gündür sabah yağsız-tuzsuz peynir,domates ve kepek ekmeğiyle tost yapıom,öğlen çorba ve ana yemek ne varsa ve sadece 1 dilim kepek ekmeği ile akşamda evde etiformun müsli die birşeyi var mısır gevreği gibi ama diyet için olanı sütle onu yiyom tok tutuo uyguladığınız ve sonucunu gördüğünüz diyetleri yazarmısınz?

canım pes etme ana fikir bu
yıllardır denediğime göre bol su ara öğünler ve bol salata
ye sonuç alırsın sende aramıza hoş geldin verdiğin gr mı yaz yarış yapmıyoruz için rahat olsun sadece bi düzene girsin diye birbirimize bildiriyoruz BAŞARILAR SANADA

(14)6 ocak çarşamba=

10:00=KAHVALTI,2 bardak su, beyaz peynir,3 zeytin 4,5 tane galete
02:00=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su,2 dilim k.. ekmeği,haşlanmış sebze,yoğurt ve beyaz lahana
04:00=2 bardak su,1 portakal
06:30=2 bardak su, 1 kase aşure

NOT=şimdi sadece karışık bitki çayı içicem
............-200gr
............+1.900gryaaa daha 2 kg bile tamamlayamadım bu ne yaaa...yarın tam 2 hafta biticek inşallah 100 gr eksilirsem haftada 1 kilo vermiş olucam ooofff çok sinir ...

selam arkadaşlar nasılsınız.allah yardımcınız olsun diyet zor.evet ben tartıldım ve allaha şükür 1 ayda 5 kilo vermişim....

10.30 iki bardak oda sicakliginda su,11.00 bir dilim kepek ekmek, 3 zeytin,kucuk bir dilim kadar peynir. bir fincan kahve,bir bardak su,arada 3.00 gibi yogurt,yesilcay ve aksamada bezelye ve salata var.