YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

kız edalı bol bol yedin dimi bu gün ?
dünde yazmadın listeni bugünde ... yarın tartı günün naber
ben 1.900 gr verdim en azından 2 yi tamam lasaydım iyi olucaktı yaa...

ayrıca sonuçlarım çıktı normal çok şükür😀

ay ben dünü yazdım sandım kafam çok dalgın ya girdim bişiler yazdım ama lamişe çatmışım yazayım hemen dünü saat 10:30 2 galeta tulum peyniri 3 bardak çay öğlen :13:00 walla 1 liştre su birdikişte nasıl içtim analmadım 15:00teyzemde vardı 😀bana hamursuz getirmiş elim büyüklüğünde birdilim yedim 3 tane kurabiye 5 bardak çay ohh walla dün çok aşırıya kaçtım lamiş gece özdiliğe gittik çay yine 21:30 akşam yemği pataes kızartması azyedim sayıyla 3 yada dört tane 1 kayık tabak salata açdamarım açıktı dün yatana kadar yine çay bukadar lamş ayrıca test sonuçlarına sevindim bacım bugün bişiyemedim koşturmaktan unutmam bugünde yazarım😀

1.900 bile kar ben veremedim herhalım kız öyle geliyo bana bugünde yiyemedim kız ben hizmet edince yiyemedim akşam yemeğimi yiyeyimde yazcam herifimi bekliyom yarın yandım lamişim yandım yrn hiçbişiyemeden tartılcam dünde hamurişini yiyorum teyzeme lamiş beni yolcak diyom teyzem saf saf yüzüme bakıyo kimki diyeş gösterdim artık bizim sayfayı senin çatlak olduğunu biliyodum aşırıya kaçtığını bilmiyodum diyo😀 kadın şaşırdı bende dr sandım çatlak diyo 😀

deli
ne bilsin kadın 😛iha:alemsin valla buna noldu demiştir sana
ayyy sen çok yaşa emi akşam akşam güldürdün beni

bende bu gün komşuya gittim allah biliyoya çok korktum hamur işi yaparsa naparım diye
allah bin kere razı olsun okadar güzel sofra hazırlamışki tam benlik bol bol salata çeşiti vardı hele kırmızı lahanayla yoğurtlu slata yapmış gönül rahatlığıyla bol bol yedim ben lahanın kırmızısınıda beyazınıda çok severim

(15)=7 OCAK PERŞEMBE=

10:00=KAHVALTI,2 bardak su,1,5 dilim k.. ekmeği,1,2 parça tel peynir,3 zeytin,maydonoz
02.00=2 bardak su,3,4 tane galete,(ufaklarından)
03:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su,küçük parça gözleme,bolca yoğurtlu kırmızı lahana salatası,3 bardak az şekerli çay
08:00=AKŞAM YEMEĞİ,2 bardak su,karnıbahar yemeği,2 bardak ayran,1 yufka lavaş 3,4 tane çiğ köfte, bolca yeşillik
09:30=2 bardak su,kahve

NOT=bugün malesef eksilme olmadı ikinci haftayı 1,900grla kapadım

kız lamiş sende çok yaşa emi yersen lavaşı veremezsim 100 gr😀kızmz kız şaka yapptım sabbah 11:30 1galeta peynir 1 bardak çay arad sadece aklıma geldikçe su 16 :002 kaşık mantı :akşam yemeği 1 kase mantı kırmızı lahana salatası bol sirke ve narekşili şimdi çay içiyorum dün çok yedimdie pasta ve kurabişlerime dokunmuyom lamişim ben neyapacam yarın bakalım

benim küçücük lavaşıma göz diktin ama sende mantı yiyosun bakıyorum daha hamurları saymıyorum:seker:

lamişşşşşşşşşşş ben de tık yok ya gram dahi vermemişim yersem herşeyiö böyle olur lamişşşş lamişşş yaaaaa ben veremedim buhafta tamam anam bu hafta free takılmışım artıkyemek yok lamişbaşlaıyyom yine sıkıya ya amayaaaaa

ee sen geçenlerde 1.5 kg daha vermişim demiştin toplamın kaç yani
ama üzülme allahın izniyle vericez😀