YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Şevvall;çok beklersin şekerim bizim gönlümüz bir aramıza katiyetle giremezsin😛iha: saol canım banada sen ona ne dedin diye aramızı açmaya çalışıyo lamiya canımmmm şevval :annem:

(21)=13 ocak çarşamba=

10:00=KAHVALTI,1 bardak sirkeli su,2bardak su,1 fincan yeşil çay,1 dilim ekmek ,k.k. beyz peynir,domates salatalık
01:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su, 1 dilim k.. ekmeği,1 tabak yoğurtlu salatalık
03:30=2 bardak su, 1 havuç
05:30=2 bardak su,1 portakal
08:30=AKŞAM YEMEĞİ, 2 bardak su,yarım kase şehriye çorbası,2 tane balık(istavrit),1 dilim k.. ekmeği,bol salata

kızlar sonunda atağa geçtim bu günde 200gr eksildim toplamda 2,600kg oldu 21 günde az belki ama anca eksilmeye başladım
arkadaşlar dalga geçiyo ama vericem görücekler

kızlar sonunda atağa geçtim bu günde 200gr eksildim toplamda 2,600kg oldu 21 günde az belki ama anca eksilmeye başladım
arkadaşlar dalga geçiyo ama vericem görücekler

azmin süper tatlım bende devam ediom ama tartılmadım 😀 zaten devamlı böyle gitcek benim kısa süreli yapmıyom Ama bir diyet var onu 1 hafta denicem inş. bakalım ne olcak

ama arada uğra bilgi ver bize diyetteyim dedin ses çıkmadı liste yazmasanda verdiğini falan yaz bilgi ver

benimki tam bir diyetmi bilmem tuz kullanmıyorum,kepek ekmeği sabah 2 tane akşam-öğle 1 dilim bol domates,salata yiyom,pilav,kızartma yok haşlama tuzsuz tavuk baget akşamları,light peynir her sabah ve hergün bol elma 😀

20 çarşamba sabah 2bardak su başka bişi yemedi temizlik yaptım 4:30 kadar aç karnına sonra oğlumu aldım saat 5:30 1elma 17:30 akşam yemeği 1kase tarhana çorbası 21:00 gece 11:30 kadar şekersiz çay kaç bardak bende bilmiyom sonra oğlanla babsı arasında kavga çıktı ayırayım derken kabak benim başıma patladı bukadar sinirimden yattım bugünde şuan saat 15:10 ve ben çay içiyorum çubuk kraker yiyorum canımın sıkıntısından aslında herşeyi yemek istiyorum ama frenliyom lamiş kendimi akşama ne olurum bilmem sinirimden yemem inşallah:mad2: