oohh kıza bak yemiycem demiyoda söylemem diyo hayııııır efendim yediğini lokmasına kadar yazıcaksın okadar hastayım dedin diye sesim çıkmadı ona göre.....
ayrıca verebiliyorum diye gevşeme
yok anacım gevşermiyim hiç yemek yerken fazla kaçtığını hissettiğimde sen geliyosun birden aklıma hemen bırakıyom çatalı kaşığı hatta eşim bi ara teşekkür yazısı yazacak sana 🙂ben uğraştım 8 senedir olmadı sen 1 ayda hallettin diye kız başladım verecem inşllah hep beraber tabi ayrıca AuSSie-AnGeLın da aramıza katılmasına çokkkk sevindi bacım hoş geldinnnnnn yaşasın diyet ama yemek te güzel beeee
kızlar sizi okadar iyi anlıyorum ki geçen yıl bende napcamı düşünüp duruyordum.bitkisel bişey kullandım korkarak başladım ama çok araştırdım melekler gerçekten herkes çok kzıdı bişey olcak die ve ben 66 kiloydum şuanda 55 kiloyum.bana kızanların hepsi gitti aynı şeyi alıp kullandı ama burda ürün ismi verilmio galiba isteyen olursa verebilirim melekler keisnlikle yan etkisi yok emin olunn ve isteyin yeterki!!!
canım bende herşeyi denemiştim ama gerçekten işe yarıyor kimse beni anlamıyordu tek isteğim zayıflamaktı.isim vermek burda doğrumu bilmiorumki.gerçekten yan etkisi olmayan bişeyyy çok araştırdım ve aldım sonuç mükemmel artık çok mutluyum kızlarlw6090kullandım.
canım bende herşeyi denemiştim ama gerçekten işe yarıyor kimse beni anlamıyordu tek isteğim zayıflamaktı.isim vermek burda doğrumu bilmiorumki.gerçekten yan etkisi olmayan bişeyyy çok araştırdım ve aldım sonuç mükemmel artık çok mutluyum kızlarlw6090kullandım.
kızlar size 1 haftalığına veda ediyorum
dün gece ikinci kez teyze oldum anneme yakın kardeşim oraya gidiyorum 1 hafta kalıcam inşallah kilo almam bu arada toplam verdiğimde çok şükür 3 kilo oldu😀
bende ilk defa duyuyorum.zaten bitkisel kapsül deniyormuş.bu ürünün yorumlarını okudum gerçekten işe yaradığını söylüyorlar.aslında denemekte fayda var.
ben okadar çok araştırdımki 3 ay falan hatta arkadaşımla aynı gün başladık ilk kutuda 6 kilo verdik tabi bize yetmedi bu🙂 2. kutudada 5 kilo verdik artık zayıfız mutluyuz.ha bu arada ablam,eniştem,halam,kuzenim hepsi kullandı benden sonra onlarda kilo verdiler kızlar araştırın ben bütün arkadaşlarıma söylüyorum mutlaka kullanın diye eczanelerde satılıyor canım 60 tl 30günlük siz bilirsiniz yinede.ama ben gerçekten çok mutluyum 42 bedenden 38 bedene düştüm artık elbise bile giyebiliyorum=))) bu kız neden bu kadar övüyor diye düşünebilirsiniz.cevabı ise sizi çok iyi anlıyorum o psikoloji fena bişey herkesin kilo almışsın yine dikkat et demesi bunalım bunalım....öptüm şekerler...
kızlar size 1 haftalığına veda ediyorum
dün gece ikinci kez teyze oldum anneme yakın kardeşim oraya gidiyorum 1 hafta kalıcam inşallah kilo almam bu arada toplam verdiğimde çok şükür 3 kilo oldu😀
bebebişimiz hayırlı olsun sizde sıra hayırlısıyla annene gidiyosun ve kilo almıycaksın sennn ve halamın yemekleri verdigin 3 kilo aldıgın 5 kilo gelince bakıcaz canım :laugh: