YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

tabi canım hemen verim boyum 1.60 kilom 62 şu anda çok su içmeye çalışıyom bana çok zor geliyo diyettimbudur gülmeyin
canım kaç kilo olmak istiyorsun hedef kilonuda sole onuda not alalım 😀 umarım diyettinde basarılı olursun .. su içmek te bir sanat bende fazla su içemeyenlerdenim canım.. gunde sadece 2 veya 3 bardak içebiliyorum...

Sakin pes etme canim, biliyorum insan pes etmenin esigine geliyor , ama yapma. Sonradan insanin icini acayip bir hüzün sariyor diyeti biraktiktan sonra...

Sunun surasinda nekadar kaldiki daha sabaha

Güclü bir kisiligin var, bunuda basarirsin allahin izini ile Gülüm

Dikkat dikkat !!! Bugünki yemek planimi acikliyorum 😀

Sabah:
09:30 : 3 kuru Kayisi ve bir bardak su
11:05 : 1 fincan sütlü Kahve
Öglen:
14:00 : iki dilim Ekmek, Peynir, Salam ve Domates ( Kahvaltim/Ögle yemegim )
Aksam:
17:30 : bir adet Sosis, Ketchup, bir dilim Ekmek, kirmizi Lahana
18:35 : 45Dk yürüyüse ciktim
Yemeklerden önce bir bardak Sirkeli su iciyorum....bir fincan yesil cay ve beyaz cay ictim ara ögün yerine ....ayrica kendimle gurur duyuyorum 2 Litreye yakin sivi tüketdim

Cok az yiyorsun feln diyeceksiniz simdi kesin bana ama ben bunu özel olarak diyet icin yapmiyorum herzamanki ögünlerim bunlar pek yemek yemem... normalde aralarda veya yemek yerine sekerli gidalari cok tüketirdim umarim sizlerle beraber zayiflarken biraz olsun uzak dura bilecegim onlardan 🙂 Simdilik basardim gibi hic agzima almadim

Ilerleyen saatlerde yarim Grayfrut yiycem ve uyumadan önce ya yarim limon yerim yada suyunu sıkıp su ile birlikte içerim...

Yok bence gayet uygun yemissin canim , TEBRIK EDERIM SENI
Ayrica yürüyüse cikmanda ayri güzel 🙂

Allahin yardimcin olsun, insallah tamamini erdirirsin bizimle birlikte canim 🙂🙂

hanımlar basenleri eritmenin 1. yoluda buymuş ; yere oturun bacaklarınızı öne uzatın birleştirip hafif sağa sola sürünerek ilerleyin bu kalçaları basenleri eritiyormuş ilerlerken kalça yan basenlerin üzerinde ezerek ilerliyorsunuz ya çok faydalıymış bende yok 🙂 olanlara tavsiyem 🙂

:raila:😱rkide:ben geldimmm😱rkide:bugünkü menüm bacılarım ayrıca tartıldım hafatya pazarteside tartılacam inşallah sabah 8:301 bardak sirkeli su 1limon yedim 😀nedense abah sabh canım limon çekti.kahvaltı 11:00=1dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 5 tane zeytin öğlen yokkkk ikindi 16:001fincan cappuccıno tabi arada su da içiyorumama onları saymıyorum akşam 20:00 1kase tarhana çorbası ve bolca salata saat 7 yi geçtiği içn yemek yemedim şuan saat 22:10 ve ben çay içiyorum şekersiz ve limonlu bugünlük bukadar bayanalr

hurişim aferim kız sen baya zayıflayacaksın artık hadi bakalım tığ gibi görücez seni artık 🙂 valla çok azimlisin diyetteki herkez seni örnek almalı