bütün giden kiloların sahiplerini azimlerinden dolayı tebrikler🙂
veremeyenlerde bakıp ibret alsınlar 🙂
hepinize kolay gelsin hadin bakalım🙂
Canım bende burdayım ben pek liste hazırlamayışım nedeni devamlı hazırlamış oldugum sebze corbasından içmemden kaynaklı.... 😀 içim dışım sebzeli çorba olsada full gaz devam ediyorum çorbaya ve Allahın izni ilede pes etmeyeceğim...nasılsınız bakalım hanımlar ben yokken pekte bişey kaybedmemişim geçmiş olsun hercaim diğer kzlar siz nerdesiniz yaa hurhur duan bi harika allah kabul etsin
angelim (ama zor oluyo böyle yaa bende sana gül diycem)senide tebrik ederim gitti yarım kilo daha ohh darısı diğerlerine ve bize inşallah
ben artık pazartesi silkelenicem çünkü yürüyüşe başlıycaz artık kaçarım yok ayrıca şevvalde katılıcak aramıza,.....
Canım Allah razı olsun.. Kuşummun dişi oldugunu öğrendim ve büyüdügü için anne olmak istiyormuş... Galiba boş yumurtlayacakmış... 🙁tam çıkıyordum aklıma AuSSie-AnGeL kuşu geldi bacım kuşun ne alemde valla merek ettim yazık bebişini
Meleğim çokk geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sıkıntından kurtulursun ..... Dikkat et kendine canımcım..Selam kızlar naber ya ben suyun dozunu fazla kaçırdım zannımca böbreklerimi çok yormuş olmalıyım.Bu gün feci halde böbreklerim ağrıdı.Ne yapsam bilmiyorum su içmeden de olmuyor.Bu gün hiç içemedim bu yüzden .Offf offf
Canım Allah razı olsun.. Kuşummun dişi oldugunu öğrendim ve büyüdügü için anne olmak istiyormuş... Galiba boş yumurtlayacakmış... 🙁
Ben kuşumun hep erkek oldugunu biliyordum megerse dişiymiş... 🙁
Hayırlısı olsun şimdilik bir sey yok ama yumurtasıda yk gibi dedi götürdügüm yer amaa bana varnış gibi geliyor.. Korkuyorum yumurtlayamazsa onu diiye... Sonuçda daha küçüçük bebeğimm o benim...
amanınnnnn kıyamam ben ona küççük yaşında annemi olacak😀 kız üzülme düzelir üzme bukadar kendiniCanım Allah razı olsun.. Kuşummun dişi oldugunu öğrendim ve büyüdügü için anne olmak istiyormuş... Galiba boş yumurtlayacakmış... 🙁
Ben kuşumun hep erkek oldugunu biliyordum megerse dişiymiş... 🙁
Hayırlısı olsun şimdilik bir sey yok ama yumurtasıda yk gibi dedi götürdügüm yer amaa bana varnış gibi geliyor.. Korkuyorum yumurtlayamazsa onu diiye... Sonuçda daha küçüçük bebeğimm o benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?