MEÇHUL Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2009 #1 Yazlık eşorfman takımları Yaz aylarında giyilebilecek birbirinden şık eşorfman takımlarını siz moda severlere sunuyorum.Buyrunuz melekler; Spor yaparken bile güzelliğimize şıklığımıza önem veriyoruz değil mi melekler😀
Yaz aylarında giyilebilecek birbirinden şık eşorfman takımlarını siz moda severlere sunuyorum.Buyrunuz melekler; Spor yaparken bile güzelliğimize şıklığımıza önem veriyoruz değil mi melekler😀
makber Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2009 #2 Spor yaparken bile güzelliğimize şıklığımıza önem veriyoruz değil mi melekler😀 walla öyle meçhulcüm inan temizlik yaparken bile süslenip yapıyorum öle sele serpe değil 😀
Spor yaparken bile güzelliğimize şıklığımıza önem veriyoruz değil mi melekler😀 walla öyle meçhulcüm inan temizlik yaparken bile süslenip yapıyorum öle sele serpe değil 😀
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2009 #3 bunun aynısı bende var.çok rahat oluyor...evet makberim spor yaparken bile süslüyüz🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 30 Temmuz 2009 #5 cok güzellermis gercekten... 🙂 ama spor yapmadigim icin, normal olarak giyiyorum tskler canim
Y yasenil Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2009 #6 Turuncu rengini hic sevmedim ama su takimi gorunce baya bir beyendim🙂 guzel paylasim icin tskler😉