elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 29 Nisan 2009 #1 yazlık şıkır şıkır ayakkabılar özel yaz gecelerinde,davetlerde yada ben normalde de giyerim diyen varsa işte bu modeller süper polaris'in yaz koleksiyonundan..................
özel yaz gecelerinde,davetlerde yada ben normalde de giyerim diyen varsa işte bu modeller süper polaris'in yaz koleksiyonundan..................
MEÇHUL Daimi Üye Üye 30 Nisan 2009 #2 Cevap: yazlık şıkır şıkır ayakkabılar En büyük tutkum olan renklerden biride mor ve ben bu ayakkabıya bayıldım.Çok şık.Emeğine sağlık cicimm..
Cevap: yazlık şıkır şıkır ayakkabılar En büyük tutkum olan renklerden biride mor ve ben bu ayakkabıya bayıldım.Çok şık.Emeğine sağlık cicimm..
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 30 Nisan 2009 #3 Cevap: yazlık şıkır şıkır ayakkabılar bundan bende var abiyelerin altında ozellikle uzun olanların altnda çok şık duruyor.. 🙂 emeğinize sağlık..
Cevap: yazlık şıkır şıkır ayakkabılar bundan bende var abiyelerin altında ozellikle uzun olanların altnda çok şık duruyor.. 🙂 emeğinize sağlık..
mislinay Yeni Üye Üye 30 Nisan 2009 #4 Cevap: yazlık şıkır şıkır ayakkabılar wavv süper ayakkabılar tamda bizim gibi zarif ve kibar meleklerin güzel ayaklarına göre🙂 emeğine sağlık canım
Cevap: yazlık şıkır şıkır ayakkabılar wavv süper ayakkabılar tamda bizim gibi zarif ve kibar meleklerin güzel ayaklarına göre🙂 emeğine sağlık canım
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 30 Nisan 2009 #5 Cevap: yazlık şıkır şıkır ayakkabılar bencede zarif meleklere göre tesekkürler yorumlar için söylemeden edemıycem mechulum o ayakkabıya bende bayıldım valla
Cevap: yazlık şıkır şıkır ayakkabılar bencede zarif meleklere göre tesekkürler yorumlar için söylemeden edemıycem mechulum o ayakkabıya bende bayıldım valla
AyYuzlu Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #9 MEÇHUL' Alıntı: En büyük tutkum olan renklerden biride mor ve ben bu ayakkabıya bayıldım.Çok şık.Emeğine sağlık cicimm.. Genişletmek için tıkla ... bende bayıldım gercektende cok guzelll
MEÇHUL' Alıntı: En büyük tutkum olan renklerden biride mor ve ben bu ayakkabıya bayıldım.Çok şık.Emeğine sağlık cicimm.. Genişletmek için tıkla ... bende bayıldım gercektende cok guzelll