ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Mart 2011 #1 Yazlık Uzun Elbiseler yazlık uzun elbiseler uzun elbiseler yazlık elbise modelleri elbise modelleri Şeker ama azıcık seksy ve güzel görünebilmek aslında çok basit. Bir aşağıya göz atın yeterli.. unutmadan rengarenk incikle boncukla süslemeyi unutmayın🙂
yazlık uzun elbiseler uzun elbiseler yazlık elbise modelleri elbise modelleri Şeker ama azıcık seksy ve güzel görünebilmek aslında çok basit. Bir aşağıya göz atın yeterli.. unutmadan rengarenk incikle boncukla süslemeyi unutmayın🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Mart 2011 #2 Dün alışverişe çıktım ve hemen hemen tüm vitrinlerde hem miniler hem uzun elbiseler vardı.Gerçekten bu yaz çok renkli geçicek🙂 çok beğendim bunu paylaşım için teşekküler
Dün alışverişe çıktım ve hemen hemen tüm vitrinlerde hem miniler hem uzun elbiseler vardı.Gerçekten bu yaz çok renkli geçicek🙂 çok beğendim bunu paylaşım için teşekküler
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 27 Mart 2011 #3 Paylasim icin tesekkürler. Güzel elbiseler var iclerinde.
S Seyçe Yeni Üye Üye 10 Haziran 2011 #5 Bu eLbise Harika ya nerdee acaba bu nasiL uLasabiLirim bii biLgisii oLann Varmi ArkadasLar???
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Haziran 2011 #7 bu elbisedeki gibi gögüs kesimi derin olan kıyafetleri seviyorum paylaşım için teşekkürler
RefRa Daimi Üye Üye 16 Haziran 2011 #10 Benim elbisemin modeline benziyo 🙂 Güzel modeller var baktıkça içim gidiyo yaa alışverişe çıkasım geliyo
Benim elbisemin modeline benziyo 🙂 Güzel modeller var baktıkça içim gidiyo yaa alışverişe çıkasım geliyo