maşallah alt dişler çıkmışta üstleride halletmişsiniz bizde de daha tık yok🙂merhaba kizlar nasilsinz?uzun zamandir giremiyodum esimin amcasi vefat etmisti..
bu arada oglusum 8 aylik oldu ust dislerimizde cikti hersey iyi gidiyo cok hareketli oldugundan fazla kilo almiyo ama gayet normal yani...biraksam yuruyecekk yataginda ayaga kalkiyo neyseee siz nasilsiniz bebisler nasilll??
Yemek işlerini hallettiğinize sevindim canım ya rahat edersin artık inşallah bundan sonra.Seninde şansına bebiş bir türlü kurtulamadı hastalıktan.biranevvel geçer umarım..Sende artık bir yerlere gitmede çocuk sürekli hava degişimi yaşamasın dediğin gibi,mahvoldu yavrum benim...selam kızlarrr.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.ben yoktum köye gittik bayrama.bebişim tam 7 aylık olucak 2 gün sonra.yemek işlerini bayaca hallettik.çok şükür biraz rahatladım.günlük bir düzen oturttuk çok şükür.ama bebişim nezle oldu bu defada.burnu akıyr🙁bir daha bebişim büyüyüne kadar hiç bir yere gitmek yok.kendi kendime karar aldım.prensesss senin bebeğinede maşallah dişleri ne erken çıkmış.bizde daha tık yok.benim oğluşumda çok hareketli ondanmı kilo almıyordur.aman sağlıklı olsunlarda ne yapalım.gerisi önemli değil.
Vahidem maşşallah kız benden sonra hamile kaldın ama bebişin bizden önce çıkarmış dişleri🙂büyütmüşsün maşallah.yok erken çıkarmamış tam zamanı bence.Nacizane fikrimce bence muhallebi kesinlikle verme,hiç.bir faydası yok.kilosu iyi maşallah.eger devamlı verirsen kof kilo yapar.Ben hiç vermedim ve vermicem.akşamları muhakkak bişey vereceksen meyva püresi yada yoğurt ver bence.Dediğin gibi uht sütten çok güzel oluyor yoğurt ondan yap.ben öyle yapıyorum ama yogurt yapmak için sıcak ortam gerekiyor güneş olmadığı zaman tutmuyor.bu sebeble pek yapamıyorum bende ilerde nasılsa bizimle aynı yoğurdu yiyecek diye kendim yapamadığım zamanlarda hiç bebek yoğurdu almadan bizim de yediğimiz p...r yoğurt yediriyorum.Ara sıra gir sende gelişmeleri yaz🙂selammm nasılsınız bebişlerinizi Allahım nazarlardan korusun🙂) sizleri ara ara takip ediyorum ama bi fırsat bulup yazamadım benimde oğluşum2 gün donra tam 6 aylık 8 kilo ve 68 cm bile oldu sıpam.. çok yaramaz hiç durmuyo çok hareketli maşallah vee 20 kasımda ilk dişimiz 3 gün sonrada 2. dişimiz çıktı🙂) çok mızmızdı ama şükür hastalanmadan çıkardı yavrum sizce erkenmi çıkardı dişlerini? yemek konusundada ben 4. aydan itibaren meyve püresine başlamıştım akşamlarıda muhallebiye tatlara alışması açısından erken başladım şimdide kahvaltı ve sebzeleri alıştırmaya çalışıyorum pek hoşlanmıyor ama 2-3 kaşıkta olsa yediriyorum çok zor bi dönem yaa tükürüp atıyo istemeyince🙁(( yoğurda başlamadım henüz devam sütü ile beceremedim yapmayı bakalım bide uht süt ile yapıcam ama herşey çok güzel ve eğlenceli Allah hepimizin yardımcısı olsun hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?