canım ya önce panik yapma.kakasını sık yapması normal.benimkide günde 6-7 bazen 8 bile oluyordu.doktor bağırsakları iyi çalışıyor demişti o zaman🙂zamanla ek gıdalara geçince düzene gircek.pişik içinde zeytinyağı hakikisi değilse işe yaramıyor.bende çok denedim.niveanın pişik kremi iyi geliyor genelde.birde ıslak mendil kullanma şu durumda.pamuklu bir bezi ılık suyla ısla öyle sil.ıslak mendilde azdırır çünkü.baktınki hala geçmiyor doktora göster.duruma göre başka krem verir çünkü.çünkü bizde bunların işe yaramadığıı durumda gitmiştim doktora iki tane krem verdi karıştırıp sür diye onlar iyi geldi.gaz için ben birşey kullanmadım.çok şükür öyle bir sıkıntımız pek olmadı.ama rezene gerçekten çok iyi geliyor.kızlar nolur bişi söleyin pişik için napıcam zeytinyağı pudra hepsini denedim kakasını yaptığı yer çok fena yavrumun dalinin pudrasını kullandım 2 gündür ama geçmiyo çok kızarmış yaa acıyo ansıl yaparken kimbilir kıpıkırmızı oluyo iice sinirleniyo yavrum nolur bi fikir verin tecrübeliler🙁
bide bizimki çok sık kaka yapıyo yani her bezde kaka var bu normalmi ki beni emerken illa karnından poposundan sesler geliyo yaptığını anlıyorum yada yapıcak işte
bide gaz için ne veriyosunuz kaç kaşık olmalı aktardan alınan rezeneyimi demleyeyim yoksa hazırmı aliim lütfen yardım canlarım
canım ilk önce stres yapma rahatla hametan krem var pişik için ondan sürebilirsin.gazı içinde aktarlarda küçük hindistan cevizi var(gaz için dersen aktarlar bilir) ondan al bıçıkla kazı 1 çay kaşığı kadar üzerine sütünden sağ ver.yada rezene ve kimyonu kaynat bikaç çay kaşığı ver yemeklere konulan toz kimyon değil aktada satılan tohum gibi olanından al kimyon gaza çok iyi geliyır.sende iç sütüne geçer.kızlar nolur bişi söleyin pişik için napıcam zeytinyağı pudra hepsini denedim kakasını yaptığı yer çok fena yavrumun dalinin pudrasını kullandım 2 gündür ama geçmiyo çok kızarmış yaa acıyo ansıl yaparken kimbilir kıpıkırmızı oluyo iice sinirleniyo yavrum nolur bi fikir verin tecrübeliler🙁
bide bizimki çok sık kaka yapıyo yani her bezde kaka var bu normalmi ki beni emerken illa karnından poposundan sesler geliyo yaptığını anlıyorum yada yapıcak işte
bide gaz için ne veriyosunuz kaç kaşık olmalı aktardan alınan rezeneyimi demleyeyim yoksa hazırmı aliim lütfen yardım canlarım
canım tecrubelılerden yardım ıstemıssın ama bende yazayım daha o konuma gelemedık ama zamanla🙂kızlar nolur bişi söleyin pişik için napıcam zeytinyağı pudra hepsini denedim kakasını yaptığı yer çok fena yavrumun dalinin pudrasını kullandım 2 gündür ama geçmiyo çok kızarmış yaa acıyo ansıl yaparken kimbilir kıpıkırmızı oluyo iice sinirleniyo yavrum nolur bi fikir verin tecrübeliler🙁
selam kızlar.....niisammmm kızın masallah cok guzel cok tatlı....
sızlere bır sorum olcak.....
kıkrımız cıktı cok sukur.....normale donecegız artık yavas yavas....
ama benım bır korkum var.....🙁
halıyle 2 aylık aradan sonra eşım yolumu beklıyor🙂yanı kırkımızın dolmasını.....hanı ısteemzsem yaklasmayacak bılıyorum ama ben nedense korkuyorummmmm....sezeryanla dogum yaptım ve kanamam da bıttı.....ıstıyorum bır acıdan bır acıdan da sankı acıyacakmıs gıbı gelıyor.....
sızlerın dogumdan sonra ılk ilişkısınde kanama,acıma,yada rahımde baskı gıbı bırsey yasadınızmı?
ara verıldıgı ıcın galıba bu korku var bende...galıba ılk gece kadar zor gececek.....cevaplarınızı beklıyorum....
Canım benim nasıl oldu bebişin daha iyi mi?Az kaldı şu yaz gelsin hastalıklar geride kalıcak🙂Yeme olayı az mı hala?Yemeklerine daha önce yazmıştım sarımsak filan ekliyormusun ne yaptın?selam kızlar bizde doktorun verdiği iğneleden sonra ishale döndü kuzucumun içi dışına çıkı resmen.hastaneye gittik bir daha serum verdiler.sonra tahlildede rota virüsü çıkmış.mrs m nin yazdığında okudum şimdi biz öyle bir aşı yaptırmadık galiba.yani hiç kimseden duymadım🙁🙁🙁dünden beri biraz daha iyi.ama her hastalığımızda lduğu gibi yeme olayımız gene yavaşladı.çorbaarı severek içerdi şimdi 3 kaşık belki 4 kaşık.:;İ((ama vazgeçmicem aşıcaz bunları inşallah.dualarınızda bizi unutmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?