Merhaba kızlar bu sayfada herkez anne sanırım bende 2 aylık anneyim bebeğime mama olarak aptamil veriyoerum ama ( ara ara olma koşu ile ) sma iyi diyorla sizce sma nasıl kullananınız varmı cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙂
ayrıca pişik kremi olarakta ne önerirsizni ben hametan kullanıyorum ama o sürekli kullanımda cildi inceltiyormuş dedi eczacı
MRS.M, canım sizde artık ilk bebişleri büyütünde sizden de yavaş yavaş 2. haberleri bekliyoruz🙂
merhaba yüsra adını hatırlıyorum sanki...öncelikle allah bebeğini analı-babalı büyütsün.
sakın aptamilden şaşma. bnim kızım hiç emmedi 4,5 ay sağarak verdim ama yetersizdi bu yüzden aptamille takviye ettim. ve allaha şükür 1 yaşına kadar sadece 2 kez hastalandı. yani gerçekten bağışıklığı güçlendiriyor.sma bizim çocukluk dönemimizin mamasıydı iyi diye arkadaşım kullandı ama hep gaz yaptı. bence aptamilden şaşma. ben mama olarak sadece aptamile güveniyorum.
pişik kreminde de en iyisi nivea pişik kremi. kızım çok beyaz ve teni çok hassas. bezin değdiği kenarlar bile kızarıyor bazen. o kremi sürdükten sonra hiçbir şey kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?