K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Nisan 2012 #1 yeni bir hayat yarışmacıları isimleri yeni bir hayat yarışmacıları isimleri de yazarsanız çok sevinirim ben o yarışmayı geçen gördüm beğendim isimlerini merak ediyorum.
yeni bir hayat yarışmacıları isimleri de yazarsanız çok sevinirim ben o yarışmayı geçen gördüm beğendim isimlerini merak ediyorum.
T TİTAN Forum Okuru 19 Nisan 2012 #2 yeni bir hayat Mavi Takım yarışmacı isimleri Ayhan Arslan Elif Ekşi Kevser Göbekli (ilk hafta elendi) Mert Ali Silahyürekli Ömer Hafızoğlu Sedef Şengül Semra Tıktık yeni bir hayat Kırmızı Takım yarışmacı isimleri Deniz Güleryüz Fatih Dikmen Fulya Afacan Gözde Gemalmaz Hakan Aktürk Halil İbrahim Güzay Macit Oğuzata
yeni bir hayat Mavi Takım yarışmacı isimleri Ayhan Arslan Elif Ekşi Kevser Göbekli (ilk hafta elendi) Mert Ali Silahyürekli Ömer Hafızoğlu Sedef Şengül Semra Tıktık yeni bir hayat Kırmızı Takım yarışmacı isimleri Deniz Güleryüz Fatih Dikmen Fulya Afacan Gözde Gemalmaz Hakan Aktürk Halil İbrahim Güzay Macit Oğuzata