elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Aralık 2010 #1 Yeni yila özel şömine süslemeleri ŞÖMİNESİ OLANLAR İÇİN GEÇERLİ BİR DURUM BU TABİİKİ 🙂 BENIM YOK ŞAHSEN YILBAŞI GELİNCEDE OLANLAR SÜSLEYECEKTİR BÜYÜK İHTİMAL YARDIMCI FİKİR OLMASI İÇİN SİZLERE BİRKAÇ MODEL ....
ŞÖMİNESİ OLANLAR İÇİN GEÇERLİ BİR DURUM BU TABİİKİ 🙂 BENIM YOK ŞAHSEN YILBAŞI GELİNCEDE OLANLAR SÜSLEYECEKTİR BÜYÜK İHTİMAL YARDIMCI FİKİR OLMASI İÇİN SİZLERE BİRKAÇ MODEL ....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Aralık 2010 #3 Ya bizde şömine var ama onu süslemek yakmak sonra rüzgar çıkar duman olduğu gibi evin içine girer Yoksa süslesekte yakmasak mı napsak Paylaşım için teşekkürler +1000 rep veriyorum yılbaşı ya almadım deme
Ya bizde şömine var ama onu süslemek yakmak sonra rüzgar çıkar duman olduğu gibi evin içine girer Yoksa süslesekte yakmasak mı napsak Paylaşım için teşekkürler +1000 rep veriyorum yılbaşı ya almadım deme
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Aralık 2010 #4 SadmiN' Alıntı: Ya bizde şömine var ama onu süslemek yakmak sonra rüzgar çıkar duman olduğu gibi evin içine girer Yoksa süslesekte yakmasak mı napsak Paylaşım için teşekkürler +1000 rep veriyorum yılbaşı ya almadım deme Genişletmek için tıkla ... tesekkür ederm sadminim yılbası hediyemi de aldm.....hehe
SadmiN' Alıntı: Ya bizde şömine var ama onu süslemek yakmak sonra rüzgar çıkar duman olduğu gibi evin içine girer Yoksa süslesekte yakmasak mı napsak Paylaşım için teşekkürler +1000 rep veriyorum yılbaşı ya almadım deme Genişletmek için tıkla ... tesekkür ederm sadminim yılbası hediyemi de aldm.....hehe