he olacajak o futbol takımı acaba nezamn inşallah hepimizin olur rabbim imsenin kucagını boş komasın mevlam dualarımızı kabul eylesin ben kactımmmmmmmmmmmmm öpüldünüz aeo sizleri cok seviyom her an koçam gelebiliraslında gidem kocişi uyandıram baa para ver diyem niye dicek eee kadından çok ben evi temizledim diyemanamm beni varya dizine yatırır döver sen yapma diye tembihlediydi adamda biliyo mlının huyunu ben dayanamıyorum ya acaba istediğim kadar temiz yapıyor mu diye heba oluyom kadının peşinden ayyy sorma şekerim oğlanın gıymatı deelde temizlikte gelinim eyi olmalı eee senin kızın olduğuna göre temiz paktır ozaman sorun yok Allahın emri Peygamberimizin kavliyle kızını isterim oğluşuma 😀
listemiAllah seni netmeye kuzum çok gençsin daha rahat rahat olur bebişlerin istersen futbol takımı bilem kurarsın yaşın müsait
aferim sana ne güzel hep böle ol bebiş yakında döbişte 😀ederim edmez olurmuyum heç tediri asla elden bırakmam kocama papucumu bırakmam artık o cücü kız actı gözlerini herşey bebek için yaşasın
ewt vallahi uyku düzeni cok önemli bozuldumu birden bozuluyor topla toparlaya bilirsen artık 😕
tamam datlum sende öpüldün Allaha emanet olmemelekete gidecez ya alacaları var bide evi tadilata oyacaz parasını topluyor verdiklerini gidince kalmasın dedik ondan abla tamm öpüldünüzşapur şupur hadi görüşürz sizleri co seven kara böceginizzz
inşallah olur o göbüşte hepimizinki böle gıdıklar kactımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben güle güleaferim sana ne güzel hep böle ol bebiş yakında döbişte 😀
tamam datlum sende öpüldün Allaha emanet ol
He kıs doğru didin adamlar biliyolar 🙂bnmkide biliyo.Biz erzurumdan buraya taşınırken nakliye'ye verdk taşımacılar taşıycaklardı güya biz hiç ellemycektk amaaaaaaa beklenen oldu ve ben topladm epicğiniaslında gidem kocişi uyandıram baa para ver diyem niye dicek eee kadından çok ben evi temizledim diyemanamm beni varya dizine yatırır döver sen yapma diye tembihlediydi adamda biliyo mlının huyunu ben dayanamıyorum ya acaba istediğim kadar temiz yapıyor mu diye heba oluyom kadının peşinden ayyy sorma şekerim oğlanın gıymatı deelde temizlikte gelinim eyi olmalı eee senin kızın olduğuna göre temiz paktır ozaman sorun yok Allahın emri Peygamberimizin kavliyle kızını isterim oğluşuma 😀
listemiAllah seni netmeye kuzum çok gençsin daha rahat rahat olur bebişlerin istersen futbol takımı bilem kurarsın yaşın müsait
He kıs doğru didin adamlar biliyolar 🙂bnmkide biliyo.Biz erzurumdan buraya taşınırken nakliye'ye verdk taşımacılar taşıycaklardı güya biz hiç ellemycektk amaaaaaaa beklenen oldu ve ben topladm epicğini.Mutfağı falan topladm salonu biraz derken baya oldu.Eşyalar evden çıktıktan snra bi güzel süpürdüm bütün odaları kürekle aldm kutuya attm ..Bnm kıs temz olur anasına çekerse.Hele anneannesiyle diyzesine çekerse evi yalar yutar heral .Tmm bacım babası gelsn sabaha ona sorim sonra verim bnm kızı sana.Anaaaaaaam bnm iki dene kız doğurmam lazım.Bnm kızı önce ayşegül87 istediydiii .Ooooooooo kızıma bak hele anasına çekmiş talibi çok daha doğmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?