oh oh manşallah hadi hayırlısı senle mavi kedim kalırsınız inşallah melekleriniz gelir
saol canım benımmm inşşş hayırlısı olsun bakalım ama inşş olurum we oluruz inşş 🙂
inş yarın bebnde hamişler listesine girerim yarın bana dua edın lutfen kanı werınce askerlerın başını bekllıcem cabuk baktırın sunlara dıcem benı atcaklar hastaneden
duam seninle arkadaşım inşallah sende 15 hamişimiz olursun janım duamdasın rabbim senli oldunnnnn rabbim göndermiştir inşallah melegini canımmoh oh manşallah hadi hayırlısı senle mavi kedim kalırsınız inşallah melekleriniz gelir
saol canım benımmm inşşş hayırlısı olsun bakalım ama inşş olurum we oluruz inşş 🙂
fatmacım senn kocişte mi dr kıs?? nöbete falan gidiyo bnmki gibi 🙂🙂 ya da asker anladğm kadarıyla.Cnm yaaa hadi hayırlsı RABBİM yüzünü güldürsn inşallah.Kaç gün geçti ama bak vardır bişiler ):🙂🙂ayyyyy inşallah inşallah..Çoğalsn salih evlatlarımz..
fatmacım senn kocişte mi dr kıs?? nöbete falan gidiyo bnmki gibi 🙂🙂 ya da asker anladğm kadarıyla.Cnm yaaa hadi hayırlsı RABBİM yüzünü güldürsn inşallah.Kaç gün geçti ama bak vardır bişiler ):🙂🙂ayyyyy inşallah inşallah..Çoğalsn salih evlatlarımz..
benım oğlum olsun birinizin kızını alırık artık wersenızde wermesenızde 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?