ayyykızlar bugun kotu bı ruya gordum ruya gormekten gercekten nefret edıyorum yaaa hıc ıstemıyoru gormek falan 🙁((((88ruyamda cok sevdıgım arkadasımla kavga edıyorum bı arkadsmın yuzundeen benım soledıgım sozlerın tersını soluyor onla benım aramı bozmaya calısyor ve oluyorda ve kavga edıyoruz o arkadsımla sac basa sonra benım ılk bebgım oldugunu soluyor bende bagırıp cagırıyorum benım bebegımıadını agzına alma dıye bana beddua edıyor ınsallah bebk olmaz dıye cok kotuyum yaa cok hemnde sonra camur ve bı dugun ıcınde gordum kendımı camura baktım ıı ama hayırlısı ve ördek gordum 😀 allahım sen hayırlısna cıkar yarrabım sevmıyorum gormeyı sevmıyorum ruyayı offffffffffffff
bir gün bile geçmedi...aynen bende hastalandım canım...napalım bu ay da kısmet değilmiş.ben pazartesi günü dr a gidip aşılama konuşacağım.bakalım hayırlısı du edin bana nolur.normal yolla gebe kalmam çok zor bari aşılama tusun yaaaa....
ay canım yaa sağol. hepimiz için listeyi güzelleştirmeye çalışıyorum işte bakalım şanslı kişilerin ilki kim olacak? tamam senin tarihi düzeltiyim inş hiç olmazsın🙂 öptüm..listeyi çok beğendim valla hele 5 numaraya yazdığını canım benimm😀 bu arada benim numaram değişti canım ben 2 sinde adet oldum ya 14 martı beklemicem artık nezman olurum bilmiyorum sen bana belirsiz yazabilirsin ben şimdi nezaman olur bilmiyorum canımm😀 ama belki hiç olamamda önümüzdeki ayy😀 inş bakkalım hep birlikte hamiş olalım
hayırlısı tatlım üzme kendini hayırlısı. eminim aşılama ile hamiş kalırsın inanıyorum ben, yeni adet tarihini istersen ekleyebilirim.bir gün bile geçmedi...aynen bende hastalandım canım...napalım bu ay da kısmet değilmiş.ben pazartesi günü dr a gidip aşılama konuşacağım.bakalım hayırlısı du edin bana nolur.normal yolla gebe kalmam çok zor bari aşılama tusun yaaaa....
canım benim rüyanı Allah hayırlara çıkarsın, arkadaşlar güzel açıklamış inş tersi çıkar da güzel bebek haberlerini alırız🙂ayyykızlar bugun kotu bı ruya gordum ruya gormekten gercekten nefret edıyorum yaaa hıc ıstemıyoru gormek falan 🙁((((88ruyamda cok sevdıgım arkadasımla kavga edıyorum bı arkadsmın yuzundeen benım soledıgım sozlerın tersını soluyor onla benım aramı bozmaya calısyor ve oluyorda ve kavga edıyoruz o arkadsımla sac basa sonra benım ılk bebgım oldugunu soluyor bende bagırıp cagırıyorum benım bebegımıadını agzına alma dıye bana beddua edıyor ınsallah bebk olmaz dıye cok kotuyum yaa cok hemnde sonra camur ve bı dugun ıcınde gordum kendımı camura baktım ıı ama hayırlısı ve ördek gordum 😀 allahım sen hayırlısna cıkar yarrabım sevmıyorum gormeyı sevmıyorum ruyayı offffffffffffff
arkadaşım nerelerdesin? özledik🙂 belirti olabilir tabi gününe az kaldı, Allah gönlüne göre versin..selam kızlar benım gunume 5 gun kaldı bır kac gundur mıdem bulanıyor bazı kokulardan tıksınıyom bu kadar erken belirti olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?