yok Tunacım daha anca yumurtlama günlerindeyiz, hamişliğe birazcık var değil mi 😀 geçen ay 25 inde adet olmuştum ayın 5 inden bu yana günaşırı çalışıyoruz 🙂
ay kıyamam canım yaa eşin yardım etsn dicem ama o da yok dimi? Allah kavuştursun az kaldı sanırım. tatlım çok ağır kaldırma nolur parti parti toplamaya çalış yok mu yardım eden biri? inş bebeğin varsa sıkı tutunur annesine Allahım korusun onu.ay kızlar ne olur bana dua edin.Ben bu kadar koli indirip kaldırıyorum.Allahım korusun eğer bir gebelik varsa.Hala regli olmadım.Dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl dikkat edicem ki bir şekilde kaldırmam lazım bunlarıda.Rabbime emanet olsun inşallah.Korkuyorum yaaaaaaa 🙁(((
ay kızlar ne olur bana dua edin.Ben bu kadar koli indirip kaldırıyorum.Allahım korusun eğer bir gebelik varsa.Hala regli olmadım.Dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl dikkat edicem ki bir şekilde kaldırmam lazım bunlarıda.Rabbime emanet olsun inşallah.Korkuyorum yaaaaaaa 🙁(((
hayırlı olsunherkese merhaba kızlar hamileler listesine bende eklendim RABBİM isteyen herkese o listeye eklenmeyi nasip etsin mavi kedi hayırlı olsun kan testinin değeri kaç çıktı benim ki 663 çıktı bende bu ayın 5.inde öğrendim.çok güzel bi duygu
Ahh kıymam, dikkatli ol tabikide aşırı ağır kaldırma yinede..
Bak sana birşey anlatyım da için rahatlasın biraz 🙂 Ben düşük yaptığım zaman dr.um bana demişti ki düşecek bebeği bağlsan durmaz, yok ben ağır kaldırdım, yok yükseğe uzandım, yok bir yerden atladım vs. zaten kromozom açısından bozuk ise onu vücut otamatik olarak atmaya çalışır, yoksa dünyada ucube dediğimiz bir sürü insan olurdu dünyada dedi 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?