selam canım üzülme inşallah birdakı ay gelir bebişin bu belirtıler olduruyor insanıKızlar selam;
Kadınlar gününüzü kutlarım.Ben bugüne hiç iyi uyanmadım.Maalesef sabah regli olmuştum.Tabiki yine canım sıkkın.Neyse listeye 8 nisan olarak ekleyebilirsiniz.
Öptüm hepinizi.
adam gıbı kutlayım KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN BAYANLAR........
kızlar sizınde kadınlar gununuz kutlu olsun bol bol bebiş gelsinslm bayanlar herkezin kadınlar günü kutlu olsun inşallah seye kadınlar gününde hepimizin bebişleri ile beraber kutlarız kadınlar günümüzü
🙂))
Kızlar selam;
Kadınlar gününüzü kutlarım.Ben bugüne hiç iyi uyanmadım.Maalesef sabah regli olmuştum.Tabiki yine canım sıkkın.Neyse listeye 8 nisan olarak ekleyebilirsiniz.
Öptüm hepinizi.
hakısın canım ama çevreni çok takma bunu yaşayan bilir, inş kısa zamanda bebeğin gelir de güzel bir aile olursunuz..biz yaş konusunda şanslıyız haklısın ama 2.5 sene uğraşıp da olmayınca bir de çevreden baskılar olunca psikoloji falan kalmıyo insanda..bir de çok istiyosan tabi...ilk başlarda yani 2 sene çok da takmadım illaki olucak die ama korunmadım da ama artık tam anlamıyla bi aile olmak istiyorum...her ay aynı şeyi yaşamaktan da bıktım bi süre sonra sırf bu konu yüzünden ewliliği yaşayamaz oluyosun aklının bi köşesnde hep bu oluyo zor bi durum yanii...allah sabr versin eşlerimize de bizede.....
ay hadi canım az kaldı adetine, sen yine de dikkat et kendine, inş güzel haberler verirsin🙂kızlam benim sade mide bulantım var bazende kasımda batma acaba busefar oldum yoksa pisgolejıkmı adetten once belirti olurmu acaba yok sa ben midemi üşüttüm
Kızlar selam;
Öptüm hepinizi.
canlarım ya üzülmeyin inş bu yıl bize uğurlu gelir, inş önümüzdeki aya bebeklerinize kavuşursunuz...canım arkadasım al bende de o kadar bende dun regl oldum. ikimizden de iyi haber çıkmadı maalesef 🙁
tatlım sıkma canını gelcek aya ınsallahh bozma moralını 🙂Kızlar selam;
Öptüm hepinizi.
hg cnm tuna gelsın ekler cnm senınde kadınla gunun kutlu olsunmerhaba arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsun benide eklermisiniz listeye 4 nisan olarak
merhaba arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsun benide eklermisiniz listeye 4 nisan olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?