azerıce konuşalım dersen konuşuruz ama benı anlamakda zorlanırsınız
konuş kıs konuş anlamaya çalışırız🙂
yaxşı.nece meslehetdi.siz qaşındınız qızlar
bi kerem içmeyecem garii yanii öle tahmin ediyom🙂
slm kızlar nasılsınız? bugün doktora gittim haber vereyim dedim, gündüz hiç giremedim yine dolmuş sayfalar🙂 adete göre 7+4 haftalık hamileyim dün gelen kahv. pembemsi akıntıyı söyledim bol bol dinlenmemi sıvı tüketmemi söyledi, ilişki ve yolculuk yasak dedi. tam bşy demiyo yaa şimdi takip süresindeyiz gebelik normal seyrinde de olabilir veya düşük tehlikesi de olabilir dedi. zaten 2 seçenek var hay Allahım yaa🙁( off iyidir inş bebeğim değil mi kızlar? Allahım sen koru onu inş bşy olmaz çok korkuyorum yaa.. ultrasonda baktı bebeğim orda çok şükür biraz bana büyümüş gibi de geldi ama ama doktor çok net konuşmuyo ya🙁( kalp atışlarına benzer bşy gördüm dedi ama daha net olsun diye haftaya çağırdı. nasıl sabredeceğim ben yaa Allahım sabır ver..
ablam benim içini ferah tut tamm mı ablacım benim bak kızarım sana sen içini kötüye yorma yorarsan kötü şeyler duyarsın inşallah melegin orda ve ona hiçbişi olmucak allahımın izniyle ama abla bu aralar cok yoruyon kendini artık koşuşturmayı bırak uzat ayaklarını dinlen akraba falan gelsin 1 hafta kadar kalsın yanında tamm mı ablam bebegimize hiç bişi olmucak allahımızın izniyle tamm mı ablam içini herşeyden önce ferah tutslm kızlar nasılsınız? bugün doktora gittim haber vereyim dedim, gündüz hiç giremedim yine dolmuş sayfalar🙂 adete göre 7+4 haftalık hamileyim dün gelen kahv. pembemsi akıntıyı söyledim bol bol dinlenmemi sıvı tüketmemi söyledi, ilişki ve yolculuk yasak dedi. tam bşy demiyo yaa şimdi takip süresindeyiz gebelik normal seyrinde de olabilir veya düşük tehlikesi de olabilir dedi. zaten 2 seçenek var hay Allahım yaa🙁( off iyidir inş bebeğim değil mi kızlar? Allahım sen koru onu inş bşy olmaz çok korkuyorum yaa.. ultrasonda baktı bebeğim orda çok şükür biraz bana büyümüş gibi de geldi ama ama doktor çok net konuşmuyo ya🙁( kalp atışlarına benzer bşy gördüm dedi ama daha net olsun diye haftaya çağırdı. nasıl sabredeceğim ben yaa Allahım sabır ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?