kızlar bişi sorcam sizlere bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim bebeğin cinsiyeti 12.haftada yapılan ense kalınlığı testinde ensenin kalınlığından tahmin adilebiliyormu bi arkadaşın öle tahmin etmişte şaşırdım
🙂 hayırlısı olsun güzelim siz daha çok gençsiniz benim biraz atağa kalkmam gerekti allaha şükür becerdim rahatladım 🙂 sadece annene gitme işini adetine birkaçgün kalaya denk getir bence 🙂
olsun cnmmm bende hamiş değilken çok cnm çekerdi bişiler... inşallah hmişlik öncesi alıştırmalar bunlar 🙂ay canim benim kiyamam aserirmis benim güzel hamisim ama ben hamis degilim sadece bogaz hevesi benim ki =)
olsun cnmmm bende hamiş değilken çok cnm çekerdi bişiler... inşallah hmişlik öncesi alıştırmalar bunlar 🙂
öyleye benzio canım..öyle deneyim..her ay alıştım tabii gitmeye gitmeyince olmuo🙂)yaa Allaha şükür dolu dolu yaşadım eşimle gezmekse gezmek eğlenmekse eğlenmek..her bişeye doydum..artık gözüm yok öle şeylerde..şimdi bebek zamanı.Allahım banada nasip eder inşaAllah..benim ablamdada öle adeti geç olur..anneme çekmişiz biz...onlarda aynı bizim gibi onunda bi yıl olcak..dedim..çocuk istiyosan çalış çalış..onlarda aynı ayda yılda 1 o derece yani...yumurtlama olayı gerçekten çok farklı bakayım dedim..internetten adetine 1 2 gün kala bile yumurtlayan varmış...enteresan...
öyleye benzio canım..öyle deneyim..her ay alıştım tabii gitmeye gitmeyince olmuo🙂)yaa Allaha şükür dolu dolu yaşadım eşimle gezmekse gezmek eğlenmekse eğlenmek..her bişeye doydum..artık gözüm yok öle şeylerde..şimdi bebek zamanı.Allahım banada nasip eder inşaAllah..benim ablamdada öle adeti geç olur..anneme çekmişiz biz...onlarda aynı bizim gibi onunda bi yıl olcak..dedim..çocuk istiyosan çalış çalış..onlarda aynı ayda yılda 1 o derece yani...yumurtlama olayı gerçekten çok farklı bakayım dedim..internetten adetine 1 2 gün kala bile yumurtlayan varmış...enteresan...
canımmm kıyamam geçmş olsun, hamişken çalışmak da zor tabi. hadi hayırlısı inş testlerin güzel çıkar umarım allahım bebeklerimizi korusun öptümmm.slm hanımlar vallahi buraya gelipte konuşmayı özlüyorum ama inannın mide bulantısı ve baş dönmeleri beni çok etkiliyo hiç keyfim yok şu son zmanlarda 5 tane iğne vuruldum durumum ağırlaşınca şimdi şükür iiyim İnşş hep böyle gider vallahi melekler bizlle olsunlarda herşeye razıyım .... buarada bizde 12. haftamıza giriyoruz hayırlısı ile büyüyoruz sağlıcakla ikili testimizi yaptırdık bakalım sonuçları daha almadık ama inşş hayırlısı olur ve meleğimin sağlığıda iyidir inşş... hamişler ve bebek bekleyen anne adayları isim olarak yazmıyorum siz kendinizi biliyorsunuz çok öpüyorum hepiniziii muckkksss.... sağlıcakla kalın aeo
kuzumm nasıl özledm seni hg. ammminnn canım inş bşy olmaz Allahıma emenet sağol canım.Merhaba kızlar 🙂sizleri çok özledim nasılsınız iyimisiniz?Annemler geldi dün yolcu ettim yeğenim bizi haşat etti ..Şımarık çirkin şey bizi parmağında oynattı mızmız bir bebek valla 🙂Sizler napıyonuz varmı yeni hamişlerimiz?Valla geçmişi okuyamadım inşallah yarın okurum ama nerden başlıycamı bilmiyorum 😀 Bana sonucu yazın 🙂 Çok öpüyorum sizi yarın görüşürüz kendinize iyi bakın olarmı😀
Tunacım canımm sakın korkma korku ve panikle bak Allah korusun olmuycak şey olur..Eltimde de pembe renkte akıntı vardı ve doktor bilmem günde kaç litre su tüketmesi gerektini söyledi aha çok şükür şimdi ikizleri var darısı başına sağ salim al evladını kucana korkma sakın🙂Aananas ye bak ben netten okumuştum düşüğü önlüomuş netten bir bak araştır canım ve kendine dikkat et sürekli uzan Allahın izniyle bebeğin sende kalıcak merak etme
aminnnnnn güzelim bebeklerimizi korusun Allahım tamam canım sağolasın dinlenmeye çalışacağımuyuzmuyum bende öyle oldu yumurtlama ve döllenme geç olabilir diye o günü kaçırmamak için adet bitiminden diğer adete kadar gün aşırı ilişki öneriyolar bence de öyle yapın derim biz öyle yaptık yapmasaydık o günü kaçırıcaktık işte.
bembeyaz hoşgeldin kaç gün kaldı eşinin gelmesine çok heyecanlısındır ben de aynı şeyi yaşadım evliyken askere gitti eşim üniversite durumları olunca mecbur. kısa dönemdi o da gidiş geliş tarihi de aynı bu zamanlar gelmesini bekliyodum canım.
geliyobebiş nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ne kadarlık dedi sana doktor?
tunacım hoşgeldin canım. bu aralar çok koşturuyosun dinlenmen lazım. doktorunu dinle ve kafanı rahat tut inşallah bişey olmaz canım. Allah meleklerimizi herşeyden korusun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.
fıstığım benim ne güzel duygular değil mi? gözün aydın. Allah herkese nasip etsn bize de sağlıkla kucaklarımıza almayı inş.geliyobebiş iyiyim canım sağol sen nasılsın yazdım sana ama henüz okumadın herhalde. çarşamba gittim benim değer 86dan 255e çıkmış şimdi de 500 falan olur 3 haftalık dedi doktor haftaya cuma 20 mayısta keseyi görmek için çağırdı canım. çok şükür iyiyim elimden geldiği kadar uzanıp dinleniyorum. senin ne kadarlıkmış gördün mü keseyi tatlım?
hemşom sağol tuna daha iyi bugün gitti okula. sen nasılsın? gözün aydın kızın çıkıyomuş hastaneden🙂TUNAAAm hg. hemsom nasilsin?
Tuna nasil oldu?
ah canım maşallah Allah kalp atışlarını duymayı nasip etsn.mavi kedi ben dün gittim doktora 5 haftalık dedi doktor kesesi göründü sende durumlar nasıl inşallah hersey yolundadıtr Rabbim isteyen herkese versin.
evet çok yoruldum tatlım ama haklısın ddoktor dedi ki tuna için destek al ona herkes bakabilir ama karnındaki bebek bir tek sana bağlı. o zamn dank etti kafamda bunu asla unutmayacağım dinlenmeye çalışacağım sağolun destekleriniz için allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip eder inş.canım merhaba geçmişolsun okuyunca biran beni korkuttun ama sonra düşününce dinlenmen yeterli diye düşündüm 🙂 güzelim hamiş olduğunu öğrendin öğreneli çok aktif geçiyor günlerin afedersin o totişin bir yer görmedi hatırlarsan çok bekledik bebişlerimizi biraz kendini nazlandır evet çok fazla sorumluluklarımız var ama bide can taşıyoruz onagöre hareket etmek zorundayız değilmi bitanem lütfen koşturmacayı bırak şu üç ayı sakin geçir riskte biraz azalmış olur bebişinde gelişir enazından rahat edersin için rahatlar ben normal evişini bile yaparken dinlenerek yapıyorum çünkü belim çok fazla ağrıyor 2 günde yapacağım şeyi 4 gün oldu bitiremedim ama olsun geç olsun güç olmasın 🙂 doktoruda kafana takma sağolsunlar onlar evham yaptırmaya bayılıyorlar önce hep kötüyü düşünürlerki iyiyi söylemesi kolay olur bence hiçbişeyin yok sadece kendini yıpratma ve yorma bırak bazı şeyler eksik olsun sonra herşey düzelir .... tunanın iyi olmasına sevindin onu öp benim için kendine ve bebişinede iyi bak sende üzülme bizide üzme öptm seni 🙂
onu okudum canım aklıma da geldi, tunada öyle bşy olmayınca tedrgn oldum. estğ inş nedeni budur yaa..tunaaaa bide 8. haftanın içindesin bebiş keseden plesantaya geçiş yapıyomuş ve bu dönemde hafif bir transfer kanaması olabilirmiş bazı kadınlarda gebelik.org gir bak şimdi aklıma geldi telaşa kapılmaya gerek yok diyor 🙂 ufff artık kafam bile geç çalışıyor 🙂
canım hayırlısı olsun belki daha geçmemştr idrara inş gelmştir meleğin.arkadaşlar yaptım çıkmadı negatif
selam canlarım nasılsınız güzel haberler var umarım valla atlaya atlaya okuyabildim çook birikmiş....
tunacım mavişimin dediği gibi plesanta kanamasıda olabiliyor bence hiç telaş etme dinlen kendini yorma cnm çok aktif geçti günlerin kaç gündür yoğnsun bi dinlen artık cnmm geçecek inan bana..
evet tatlım ben de ona yordum ama doktor net konuşmayınca korktum inş alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza. sağol desteğin için.
QUOTE]
amannn saman nezlesi olmuşum habire hapşuruyorummm 🙂)))))
kızlar yazdıklarınızı okudum herkesişn canı çiğköfte çekmiş dün bende kocama tutturdum çiğköfte die ama iyi yapan bi yer bulmak gerek dedi alamadık daha bugün yicem inşallah...
demekki çiğköfte bu aralar rövaşta
canımmm geçmş olsun kendine ve bebeğe iyi bak..ayy şekercim bende bebek değil gaz göbeği çıktı 🙂)) yani 11.haftaya girioyorum çıkmaz sanırım değilmi göbek 🙂 doktor kabızlık için şrup verdi şimdide ishal oldum karnım ağrıo ama hala inmedi göbüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?