Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

🙂 hayırlısı olsun güzelim siz daha çok gençsiniz benim biraz atağa kalkmam gerekti allaha şükür becerdim rahatladım 🙂 sadece annene gitme işini adetine birkaçgün kalaya denk getir bence 🙂

öyleye benzio canım..öyle deneyim..her ay alıştım tabii gitmeye gitmeyince olmuo🙂)yaa Allaha şükür dolu dolu yaşadım eşimle gezmekse gezmek eğlenmekse eğlenmek..her bişeye doydum..artık gözüm yok öle şeylerde..şimdi bebek zamanı.Allahım banada nasip eder inşaAllah..benim ablamdada öle adeti geç olur..anneme çekmişiz biz...onlarda aynı bizim gibi onunda bi yıl olcak..dedim..çocuk istiyosan çalış çalış..onlarda aynı ayda yılda 1 o derece yani...yumurtlama olayı gerçekten çok farklı bakayım dedim..internetten adetine 1 2 gün kala bile yumurtlayan varmış...enteresan...

yaaa ne güzel gercekten zamani gelmis ozaman 🙂 ama allah hayirlisini versin cnm yaa

bendede tam tersi oldu 5 sene bekledik evlenmeye 5 sene sonrada evlendik kavustuk (ben almanyadaydim O tr de)
ve hemen evlendikten 9 ay sonra dogum yaptim, esim hala diyor doyamadik dimi diye
ama kizimizlada hersey cok güzeldi... ama bana kalsaydi en azindan 2 sene beklerdim

ben hala geziyorum 🙂) gezmekten hevesimi aldığım yok valla alınmıyor yaaaw 🙂 türkiyenin yarısını gezdim ...bu yaz da inş. diğer yarısnı gezme planım var ...gezmeden bıkılmıyor yaaww..ben bizim veleti alıp da gezerim valla ...🙂)

ohh sonunda atlayarak bitirdim🙂 kızlar çok yazmayın ya yoruluyom okurken🙂) takılıyom tabi ki topiğimizin aktif olduğunu düşünürsek sayfaların artması güzel🙂

evett ben daha iyiyim sayenizde şimdilik gelen akıntım yok çok şükür. yine de ödüm kopuyor dinlenmeye çalışıyorum. bana destek veren herkese çok tşk ederim, umarım bebeğim benimle kalır ve Allahım bana ve tüm hamiş arkadaşlarıma sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder. hamiş kalmak isteyenlere de Allahım kısa zamnda anne olmayı nasip etsn inş. günü gelen arkadaşlar da umarım çift çizgileri görürler.

melodim merak etmişsin beni canım sağol desteğin için, yaseminim sana da tşkler tuna okulda gelince öpücem yerine.

shekerim Allah sana da yine hamiş kalmayı ve bu kez bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

orjimm tatlım benim günün az kaldı hayırlısı inş ben umutluyum senden bu ay🙂

bembeyaz canım eşinin gelmesine az kalmış ne heyecanlısınızdr hayırlı tezkereler.

canımmm kıyamam geçmş olsun, hamişken çalışmak da zor tabi. hadi hayırlısı inş testlerin güzel çıkar umarım allahım bebeklerimizi korusun öptümmm.

kuzumm nasıl özledm seni hg. ammminnn canım inş bşy olmaz Allahıma emenet sağol canım.

aminnnnnn güzelim bebeklerimizi korusun Allahım tamam canım sağolasın dinlenmeye çalışacağım

fıstığım benim ne güzel duygular değil mi? gözün aydın. Allah herkese nasip etsn bize de sağlıkla kucaklarımıza almayı inş.

TUNAAAm hg. hemsom nasilsin?
Tuna nasil oldu?
hemşom sağol tuna daha iyi bugün gitti okula. sen nasılsın? gözün aydın kızın çıkıyomuş hastaneden🙂

mavi kedi ben dün gittim doktora 5 haftalık dedi doktor kesesi göründü sende durumlar nasıl inşallah hersey yolundadıtr Rabbim isteyen herkese versin.
ah canım maşallah Allah kalp atışlarını duymayı nasip etsn.

evet çok yoruldum tatlım ama haklısın ddoktor dedi ki tuna için destek al ona herkes bakabilir ama karnındaki bebek bir tek sana bağlı. o zamn dank etti kafamda bunu asla unutmayacağım dinlenmeye çalışacağım sağolun destekleriniz için allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip eder inş.

haa bir de bşy sorcaktım sana canım benim, doktor alttan daha hiç bakmadı bana. sana nasıl bakıyor? hele dün hafif gelen kahv. akıntıyı deyince şimdi sakıncalı dedi karından ultrasonda da kalp atışlarını tam göremedi ondan haftaya çağırdı. Allahım şimdi ezan okunuyor bebeğimi koru sen, tüm hamişlerimizin bebeklerini koru. sağlıklı hamilelik geçirelim inş ve bebeklerimizin güzel kokularını duyalım inş...

onu okudum canım aklıma da geldi, tunada öyle bşy olmayınca tedrgn oldum. estğ inş nedeni budur yaa..

arkadaşlar yaptım çıkmadı negatif
canım hayırlısı olsun belki daha geçmemştr idrara inş gelmştir meleğin.

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi çıkmalıyım listeyi yenileyim çıkıyım. akşama giremem eşim şehir dışındaydı eve dönüyor inş. özledim valla🙂

fatma mutlu canım adet olmuşsun üzme kendini herşeyin bir zamanı var Allah kısa zamnda gönderir inş meleğini. umudunu yitrme..