evet 2 kere oldu canım 8. haftadayım intte de normal yazıyor ama endişeliyim, inş bşy olmaz. sağol güzelim Allah hepimizin tamamına erdrsn. sen de kib ben de öptüm.tuna ablası mrh.
yazdıklarını tam okuyamadım ama galıba akıntın olmuş merak etme .bu zamanlarda normal dıyor doktorlar.bende kahve akıntı oluyor bazen.oabılıyormus teaşlanma.evet bol bol su iç ve dinlen.kalp sesını de haftaya duyarsın.bazen de gec duyulabılıyor kalp sesi.herkesın degısık oluyor.kötü düşünme.öptümmmm
shekerımm nere gittin kızz miden mi ağrıyo bahane mi yoksavamp kadın seni.tabi dün gece üşüttün duştaaa midene vurdu
kıs anam bana inanmıylar heee..Yemek dokundu ya eşime de bana da ve afedrsnz ishal olduk 🙁🙁 hala bişe yiyemiyorum yani.Anam bende açıklama yapıyom bu cadıyayavrumm bak bu geceki bahanede hazırmışş sen kaçak kaçak çalışş arıycam maliyeyiii bakk masum muşş saat şuan 1 10 geçiyo ve senn sitede yoksunn,masum olan bizleriz hem masumm hem madur koçişler uyuyo ama shekerım iş başındaaa çalış çalışş bi hamiş kal sorcam ben sana kaçak et kesmeyii
yarın gecede gelmede senn bakk aramıyom mu 118 80 den bulcam numaranı vamp kadın shekerr dedim mi verirlerr
iyiyim melodim sen nörüonn🙂kız evlendiğimizde mobilya bocu vardd bititrdik çok şükür.şimdi ev aldık onun borçları varr daha yeni başlıycaz ödemeye kiracı soktuk oda destek olcak
melodim bende yatayım artık uykum geldii.seni yalnız bırakmak istemem ama bugün pazara gittik bide akşam eşimin arkadaşına baya yol yürüdüm yorulmuşum. burdan shekerde gitsinbu bi bahane değill insan isteyince hem gezmeye gidebiliyo hemde siteye geliyoo kaçak çalışma yapmıyosa eğer
selam kızlar.regl olduktan sonra kontrole gittim.adetimin 3. günü tahlil verdik.yükselen hormonlarımın tedavi sonrası düşmüş olacağını umut ederek verdiğim tahlillerim berbat çıktılar....malesef önceki değerlerden daha yüksek çıktı.bu tedavide fayda etmedi.doktorum menapoza doğru giden değerlerimin olduğunu söyledi..zaten anlamıştım ilacı kullanmaya başladıktan sonra adetim azalmaya başlamıştı,bir yanıyordum bir donuyordum..
daha sonra burda başka bir doktora gittim.kendisi prof. muayene etti ve durumumun çok kötü olduğunu söyledi..yumurtalıklarım yapısal olarak çok zayıfmış..bizde eşimle artık bebek defterini kapattık..tedavide olmuyorum artık..bu kadar kısa zamanda başıma gelmeyen kalmadı. çok yoruldum,bıktım..
bebek falanda istemiyorum,nefret ediyorum artık.o yüzden siz beni listeden silin.zaten gelecek ay adet olacakmıyım onuda bilmiyorum..olursam ne zaman olurum yine bilmiyorum..
neyse arkadaşlar başınızı daha fazla ağrıtmayayım..benden haberler böyle.inşallah sizler o annelik duygusunu en kısa zamanda tadarsınız.güzel haberlerinizi bekliycem..
seni anlıyom burçemim biz eskiden film açar netten film izlerdik bayılırım korku filmlerine ve sarılıpp ışığı kapatıp film izlemenin tadına doyamam.ama uzun zamandır izleyemiyoz çok özledim.ama hafta sonuda olsa izleyemiyoz artık ve insan deli gibi bekliyo işten gelsin diye.ama eşim hafta sonuda msyi yapıyo artık borçlarımız var dinlenmesi gerekiyo.
demi ama orjimm herşeyden önce kocişşşevimin direği gözümün bebeği doğmamış bebelerimin babasıııııı guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kocişimee
selam kızlar.regl olduktan sonra kontrole gittim.adetimin 3. günü tahlil verdik.yükselen hormonlarımın tedavi sonrası düşmüş olacağını umut ederek verdiğim tahlillerim berbat çıktılar....malesef önceki değerlerden daha yüksek çıktı.bu tedavide fayda etmedi.doktorum menapoza doğru giden değerlerimin olduğunu söyledi..zaten anlamıştım ilacı kullanmaya başladıktan sonra adetim azalmaya başlamıştı,bir yanıyordum bir donuyordum..
daha sonra burda başka bir doktora gittim.kendisi prof. muayene etti ve durumumun çok kötü olduğunu söyledi..yumurtalıklarım yapısal olarak çok zayıfmış..bizde eşimle artık bebek defterini kapattık..tedavide olmuyorum artık..bu kadar kısa zamanda başıma gelmeyen kalmadı. çok yoruldum,bıktım..
bebek falanda istemiyorum,nefret ediyorum artık.o yüzden siz beni listeden silin.zaten gelecek ay adet olacakmıyım onuda bilmiyorum..olursam ne zaman olurum yine bilmiyorum..
neyse arkadaşlar başınızı daha fazla ağrıtmayayım..benden haberler böyle.inşallah sizler o annelik duygusunu en kısa zamanda tadarsınız.güzel haberlerinizi bekliycem..
sarı gelinim nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasıl gidiyorrr
slm hamişimmm naslsn bakem?? ya bende hamilelik geçirdim biliyosun ama merak ettm sen adet dönemine kadar farklı bişe yaşadn mı?? yani ne bilim bende mesela kasık ağrıları olmştu karnm çok ağrmştı bacak ağrısı falan olmştu.Bide adet olucam da olamıyorum gibi olmştu sende oldu mu??bunlar bende adete 10 gün kala falan yaşandı
Anladm cnm demek aynı şeyleri yaşamşz hemen hemen.🙂🙂 sağ salim kavuşursn inşallah bebeğine kucağına al inşallah cnm🙂🙂bende sbahları mide kazıntısı da oluyodu sabah kalkar kalkamz kazınıyodu midem ..İnşallah bende kavuşurm meleğine yeniden ama bu defa hiç gitmesn inşallah 🙁selam şekerim evet bende eklem ağrıları çook oldu hala daha oluo kalça kemiğim bacaklarım çok ağrıdı ve ara ara karın ağrım oluyor gazdan dolayı ve dediğin gibi adet olcak gibi bi tatlı ağrı oluyor hatta ben ikinci ayımda tam adet günümde aynı ağrıları yaşadım yanii ama benim de 10 gün kala başlayıp hala daha devam eden ağrılar bunlar ara ara fazlalşıyor yani cnmm özellikle sırt ve belim çok ağrıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?