yeni hamişler en güzel dualarıla tebrik ederim allah tamamaına erdirsin derim.ama banada gözün aydın diyin kayganam gitti.oh kavgasız gürültüsüz gitti bu çocuklar ne güzel varlıklar kaynanam onunla uğraşmaktanb bize fırsat bulamadı.allahım herkesin evinne huzur mutluluk versin inşallah.
selam arkadaşlar dr yeni geldim adetim düzensizleşti die şikayet etmeye gittim normal deddi düzensizleşmesi alttan muayne etti ve 4 santimlik bir kist olmuş sol tarafımda şimdilik ilaç verdi 2 ay sonra adetten sonra gel eger gecmemişse dogum konturol habı verecem dedi rabbim hakkımıza hayırlısını neyse onu eylesin
Hoş geldin huriş nasılsın canım🙂
Kızlarr yine yoksunuz sayfa bomboş 😀
Tunacım Allahım sana ve tüm hamişlere evladınızı sağlıkla kucana almayı nasiplesin amin..Hamişlerime kocaman bir MAŞALLAH BAREK ALLAH 🙂
shekerrrrrr öldürcem seni kız ankaraya gittinde bizede geleydin 5 saat uzaklıktayım Ankarayaneyse ben az sitede gezinim belki gelirsiniz ozamana kadar.
Hoş geldin huriş nasılsın canım🙂
Kızlarr yine yoksunuz sayfa bomboş 😀
Tunacım Allahım sana ve tüm hamişlere evladınızı sağlıkla kucana almayı nasiplesin amin..Hamişlerime kocaman bir MAŞALLAH BAREK ALLAH 🙂
shekerrrrrr öldürcem seni kız ankaraya gittinde bizede geleydin 5 saat uzaklıktayım Ankarayaneyse ben az sitede gezinim belki gelirsiniz ozamana kadar.
inş olmassın cnm benımbenım ayagım cekmeye başladı.yaaa adet olmak ıstemıremmmmmmmm
tatlım az oncede yazdım telden doktorun ne dedı hangı kıst yanı pcos mu yoksa cıkolata kıstımı bende var ya ona gore bılgı vercem sana bu kıstte olumluk degıl erıye bılır amelıyat olabılır allahın verdıgı bısı buna ınankı bende kıstle hamıle kaldım unutmaselam arkadaşlar dr yeni geldim adetim düzensizleşti die şikayet etmeye gittim normal deddi düzensizleşmesi alttan muayne etti ve 4 santimlik bir kist olmuş sol tarafımda şimdilik ilaç verdi 2 ay sonra adetten sonra gel eger gecmemişse dogum konturol habı verecem dedi rabbim hakkımıza hayırlısını neyse onu eylesin
ne kıstı bana sole senkisti olan arkadaşlar bişiler deyin kist nedir nasıl bişi ne gibi teklikesi var 🙁
kuzum nerelere gıttın geldın yaww sen gorusemıyoruz 2 gundur acarsan buralardayım opuyom senıslm kızlar naslsnz bakalm?? yeni geldik ankarada idik bi bakayım dedim ne var ne yok🙂🙂ohhh yeni hamişlermz olmş maaşallah.Elçinm cnm bnmmmm hayırlı olsn RABBİM tamamına erdirsin kucağına al inşallah bebeğini.Çooooook sevndm yaaa.Dilara1 sana da hayırlı uğurlu olsn sende sağ salim alırsn inşallah bebişini kucağna.Kızlar valla hamd olsun artıyoruz heeedarısı başımıza ALLAHN iznyle.Çok yorgnm valla insan kendi arabası ile bile gtse acaip yoruluyo🙁🙁 halbuki 3.5 saat sürüyo ama otur otur totişin ağrıyor ben bi çay demleym de kocişle içeyim dinlenelm .Pc açık olucak kızlar yne uğrarm inşallah
oh oh massalah 🙂 sende benım gıbı heeyeni hamişler en güzel dualarıla tebrik ederim allah tamamaına erdirsin derim.ama banada gözün aydın diyin kayganam gitti.oh kavgasız gürültüsüz gitti bu çocuklar ne güzel varlıklar kaynanam onunla uğraşmaktanb bize fırsat bulamadı.allahım herkesin evinne huzur mutluluk versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?