tatlım bende öyle şişlik falan yok, sadece akıntım var bir de sabahları arada mide bulantısı oluyor. 3 aydan sonra bebeği beslemek için mecbur yicez canım. benim tunada 5 aydan sonra karnım belli olmaya başlamıştı sonra tam şiştim yarım dünya oldum🙂
canım benim sen umudunu yitirme, kist o kadar büyütülecek bşy değil bebeğe engel olduğunu da sanmıyorum, zamnla küçülür dert etme. doğum kont hapı da hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hayırlısı olsun tatlım..
mrb canım bayadır görememştim seni, adet olmuşsun hayırlısı olsun, işin de hayırlı olsun, bir değişiklik olmuş hayatında inş meleğin gelir böylece. aminnn dileklerin için sen de AEO.
iyiyim canım öğlen yokum çıkıcam az sonra da bakıyım dedim. sen nasılsın? ay hemşom şu rezene çayı ve balı denedim Allah razı olsun tek denemede işe yaramaya başladı ama konsere kadar içeceğim. tabi biraz anoson kokusu var inş kafayı bulmam🙂)
iii ozmn gececek bı kist ki cnm benım soylememiş eger pcos yada cıkolota kıstı olsaydı soylerdı bıtanem kafana takma ozmn ılacla erıtebılır ozmn tmm mı optumsölemedi dedi kist var dedi 2 ay sonra gel bakacaz eger halen varsa dogum konturol habı verecez cok önemli birşey olsaydı sölerdi bence
tatlım bende öyle şişlik falan yok, sadece akıntım var bir de sabahları arada mide bulantısı oluyor. 3 aydan sonra bebeği beslemek için mecbur yicez canım. benim tunada 5 aydan sonra karnım belli olmaya başlamıştı sonra tam şiştim yarım dünya oldum🙂
canım benim sen umudunu yitirme, kist o kadar büyütülecek bşy değil bebeğe engel olduğunu da sanmıyorum, zamnla küçülür dert etme. doğum kont hapı da hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hayırlısı olsun tatlım..
mrb canım bayadır görememştim seni, adet olmuşsun hayırlısı olsun, işin de hayırlı olsun, bir değişiklik olmuş hayatında inş meleğin gelir böylece. aminnn dileklerin için sen de AEO.
iyiyim canım öğlen yokum çıkıcam az sonra da bakıyım dedim. sen nasılsın? ay hemşom şu rezene çayı ve balı denedim Allah razı olsun tek denemede işe yaramaya başladı ama konsere kadar içeceğim. tabi biraz anoson kokusu var inş kafayı bulmam🙂)
ay sağol valla, kız anlatmaz mıyım hayırlısıyla yaparsam solomu anlatıcam tabi🙂ay canim ise yaramasina sevindim. ic ic bisey olmas solonuda anlatirsin artik nasil gectigini 🙂 🙂 🙂
bisey paylasmak isterim okumak isteyen varmi kitabimdan bi bölüm 🙂
iyiyim tatlım çok şükür kahv. akıntım kesildi yarın kontrolüm var bakalım bebeğimin kalp atışlarını görebilecek miyim? çok heyecanlıyım🙂 ayy olsun kızz sorun değil, benim için dedin sonuçta, dün dinlendim zaten. sen nasılsın?iii ozmn gececek bı kist ki cnm benım soylememiş eger pcos yada cıkolota kıstı olsaydı soylerdı bıtanem kafana takma ozmn ılacla erıtebılır ozmn tmm mı optum
tunacım nasılsın cnm naısl gıdıyor hamışlık o gun sana kızmısım ama bosa kızmısımcunku gıtmemeıssın aferın kıs tam okumadım tam o ucurtma senlıgı var oraya gıdılecek gıbı bı kelıme gordum yaa ona gore yazdım demmek yazının tamamını okusaydım yazmadım kusura bakma kendıne dıkkat et bıtanem 🙂
hadi hayırlısı tatlım zaten günaşırı yeter Allah yardımcın olsun canım inş meleğin gelir bu kez. ben de öptüm grşrz.kızlar bızdede calısmalar sıkı doneme gırdı ama ogle hergun yapmayacam bırgun durup bırgun yapacam yanı gun aısırı yumurtlamada baslamıs cok sukur hayırlısı allahtan hamıslerım dua edın lutfen 🙂 esırgemeyın olur mu kocaman optum herkesı az işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?