kızlar hepinize merhabalar.
sarıgelin naber canım? insanın aklına hep geliyo ama dua edip rahat olalım. biz daha keseyi bile görmedik. cumaya doktor randevusu var inşallah hayırlısıyla görürüz bakalım.
mini sen nasılsın? iyi dileklerin için sağol canım.
sevde senden naber tatlış oğluşun napıyo bakalım? kaynana da gitmiş hadi hayırlısı canım.
sheker sen nasılsın canım? çalışma varmıydı bu ay sizde durumlar nasıl?
ama merak ediorum kalbi dursa allah korusun bebişin ben nasıl anlarımki 🙁
Tatlmm iiim hamd olsn valla temzlk yaptm gene rahat durmadm 🙂🙂 ya bu ay korunmadm kürtaj olalı 1 ay oldu zaten dr 1 ay yeter dedi diye korunmadm ama ummalı bi çalşma da olmadı açıkcası.Bi eşim hasta idi bi ben hastaydm dersimize çalışamadk hocamkızlar hepinize merhabalar.
sarıgelin naber canım? insanın aklına hep geliyo ama dua edip rahat olalım. biz daha keseyi bile görmedik. cumaya doktor randevusu var inşallah hayırlısıyla görürüz bakalım.
sevde senden naber tatlış oğluşun napıyo bakalım? kaynana da gitmiş hadi hayırlısı canım.
fıstıklar nasılsınız yaw ben sizleri çook seviyorum.oku oku bitmiyo gene ne çok yazıyonuz.iyide yapıyonuz.defne nerelerde hiç karşılaştınızmı cadıyla merak ettim.tuna geldimi.allahım hayırlısıyla tüm bebiş istiyenlerin yüzünü güldürsün biran evvel.öpüyorum hepinizi.bende bi adet olsam başlıcaz ama olmadım inşallah olurum.yarında muhammedimi dr götürücez pipisiyle ilgili bir sorunumuz var sanırım sünnet ettirmemiz gerekicek.yavrum çok hareketli nasıl olucak bilmiyorum.inşallah önemli bişeysi yoktur.ben yazdıklarınızı bitireyim.aeolun
ya allah korusun böyle şeyleri düşünme 4 hafta sonra kıpırtılarını hissediceksin bide anlamıyosun kalbinin durduğunu kanaman yoksa.düşünme öyle şeyler
sağol valla içime su serptin lalecim 🙂))) şimdi daha çok pimririklenirim 🙂)
ama merak ediorum kalbi dursa allah korusun bebişin ben nasıl anlarımki 🙁
kızlar hepinize merhabalar.
fıstıklar nasılsınız yaw ben sizleri çook seviyorum.oku oku bitmiyo gene ne çok yazıyonuz.iyide yapıyonuz.defne nerelerde hiç karşılaştınızmı cadıyla merak ettim.tuna geldimi.allahım hayırlısıyla tüm bebiş istiyenlerin yüzünü güldürsün biran evvel.öpüyorum hepinizi.bende bi adet olsam başlıcaz ama olmadım inşallah olurum.yarında muhammedimi dr götürücez pipisiyle ilgili bir sorunumuz var sanırım sünnet ettirmemiz gerekicek.yavrum çok hareketli nasıl olucak bilmiyorum.inşallah önemli bişeysi yoktur.ben yazdıklarınızı bitireyim.aeolun
Kız napim ben seni emi
daha az pimpiriklen diye yazdım sen dha çok pimpiriklenecem diyorsun ilahi
Mavimkedim h. geldin canım.. dün kötü bir zamanda geldin sana cevap yazamadım, sakar bendeniz dün düşmüştüm de toparlanmaya çalışıyordum..
Evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım, sana büyük bir hediyeyle geldi bu yıldönümün, kutlamanızda inşalah güzel geçmiştin öpüyorum seni..
İyiyiz sevdecim napalım takılıyoruz öyle işte, sen na yapıyorsun, oğluşun nasıl 😀
Bu gece cadıları varya şeker, geveze falan onlar yazıyor gece yarılarına kadar
Sevdecm hoşgeldn cnm🙂 laloşum valla anam kociş nöbette olunca napıyım bende burda nöbet tutuyom.Geveze de kocişi yatırıp geliyoKız napim ben seni emi
daha az pimpiriklen diye yazdım sen dha çok pimpiriklenecem diyorsun ilahi
Mavimkedim h. geldin canım.. dün kötü bir zamanda geldin sana cevap yazamadım, sakar bendeniz dün düşmüştüm de toparlanmaya çalışıyordum..
Evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım, sana büyük bir hediyeyle geldi bu yıldönümün, kutlamanızda inşalah güzel geçmiştin öpüyorum seni..
İyiyiz sevdecim napalım takılıyoruz öyle işte, sen na yapıyorsun, oğluşun nasıl 😀
Bu gece cadıları varya şeker, geveze falan onlar yazıyor gece yarılarına kadar
belki hareketlerini hissetmeye başlasam böle düşünmemde içimde kıpırdadığını hissetmeyince böle oluo işte 🙁(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?