ammmiiinn canım benim inş. tşkler..cnm benım cok sevındım allahım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
merhaba kızlar bende gecen ay16sında adet oldum bu ay 18inde olmam gerekıyo ama sadece göğüslerim hassas kasık agrım falan yok inşallah hamıleyımdır
aminn canım çok tşkler inş darısı sizlere sen de hamişsindir umarım, hayırlısı...tuna inşallah saglıklı sıhhatlı kucagına alırsın bebişini darsı bizlere inşallah...
kanda çıkar varsa canım hadi inş hamişsindir🙂saol canım inşallah kanda cıkarmı acaba yarın yaptırsam...
merhaba kızlar bende gecen ay16sında adet oldum bu ay 18inde olmam gerekıyo ama sadece göğüslerim hassas kasık agrım falan yok inşallah hamıleyımdır
saol canım inşallah kanda cıkarmı acaba yarın yaptırsam...
cnm benım hg aramızza adetın kac gun gectı cnm ınsallh hamıssındır
ben geldiiiimmm.. Allahım çok mutluyum şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını gördüm, görmekle de kalmadım duydum🙂) yavrum nasıl da hızlı atıyor minicik kalbi. Allah herkese nasip etsin müthiş bir duygu🙂 son adete göre 8+3 olduk bakalım bebeğim 2 cm🙂) bu kadarcık şeyin kalbini duymak bir mucize🙂 bir sürü kan aldılar idrar tahlili de yapıldı sonuçları cuma günü alacağım. doktor artık kalp atışı göründüğüne göre beslenme, ilişki vs konusunda bir çok şey söyledi. ohhh içim rahatladı valla kızlar bebeğimin orda olduğunu bilmek harika bir duygu🙂))) Allah hepimizin bebeklerini korusun..
ayyy kızlar yazamadım cevap misafirler gelmiolarmış burda hırsızlık olayı olmuş bikaçtane eşim geç gelcekmiş parmak izi falan alıcaklarmış o nedenle misafirleri iptal etmiş neyse zaten hiç halim yoktu
koza tuna hoşgeldiniz kızlar.
tunacım iyi dileklerin için sağol canım. bebişini görüp duymuşsun çok sevindim. darısı başımıza inşallah.
koza sen nasılsın canım?
lalezar benim cuma da tatil okul çok şükür 4 gün dinlencez bakalım inşallah. özendirmek gibi olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?