hava kapalı ve yağmurlu içim sıkılıyo yaaa acaip sinir yüklüyüm sebepsiz...
Aramza hoşgeldnz🙂inşasllah burası uğurlu gelir de sizde kavuşursnz meleğinize.🙂Merhabalar arkadaşlar yeni üyeyim dün ilk aşılamamın sonucunda adet olunca umutsuzca nette dolaşırken buraya takıldım. Paylaşımlarınız içimi ferahlattı.Bem 39 yaşındayım iki yıllık evliyim iki yıldada bir ikizimi bir de tek bebişimi kaybettim bu hamileliklerim hep tedavisizdi.Genetik testler yapıldı sonuçlarda bir sorun yok bizde yaş daha da ilerlemeden aşılama yaptırdık geçen ay ama sonuç negatif oldu.Bu ay ara vereceğiz tedaviye eğer bildiğiniz bitkisel kürler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim .Allah hepimizin kucağını inşallah sağlıklı bebişlerimizle doldursun
merhaba kızlar bende kırmızıyı gördüm bu ayda olmadı nasip diyorum inşallah gelecek aya[/QUOTE
Sende hoşgeldn ayşecm.Hakknda hayrlısı olsn cnm bi dhaki ay'a inşallah.
Melğimmm hemşommm valla konuşamadk kıs bi türlü.Bende seni özledim yaa ne oldu sen yumrutladn mı bacımii çalş dersine emi kuzum
Burçeeeeeeeem anacm sen nerdesn kaç gündr yawgeveze de yok onu da göremiyom .Kız uğrayn arada bir.Yaaa haftaya sınavlarm var ama oturup çalışasm hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yok.Uyuyasm var yatasm falan.Hava da bulanık zaten yağmur falan derken insann içini bayıyo.Ymek bile yapasm yok düşünn artık🙁🙁 nye böle oldm nazar mı değdi kıs yoksam bana
Kuzum valla neden böle oldum bilmiyorum.Eşim bugün evde adam nöbette değil yannda olmam lazm ama ben ayrı o ayrı yerde.O x box oynuyo gerçi ama ne bilim ufacık bi şey sölerde yazık adam patlarm dye ayrı yerdeym.Eve takıp duruyorum bu nedne böle olmuyo nedn böle duruyo falan dyeay kusum benim
ne oldu gel beraber dagiali su siniri 🙂
bak ben simdi isteyim burada sirf senin icin koltugumdan kalkip oh yandan yandan yapacam bakam buradakiler ne dicek annatirim
( hepsi alman )
Aramza hoşgeldnz🙂inşasllah burası uğurlu gelir de sizde kavuşursnz meleğinize.🙂
merhaba kızlar bende kırmızıyı gördüm bu ayda olmadı nasip diyorum inşallah gelecek aya[/QUOTE
Sende hoşgeldn ayşecm.Hakknda hayrlısı olsn cnm bi dhaki ay'a inşallah.
Melğimmm hemşommm valla konuşamadk kıs bi türlü.Bende seni özledim yaa ne oldu sen yumrutladn mı bacımii çalş dersine emi kuzum
Burçeeeeeeeem anacm sen nerdesn kaç gündr yawgeveze de yok onu da göremiyom .Kız uğrayn arada bir.Yaaa haftaya sınavlarm var ama oturup çalışasm hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yok.Uyuyasm var yatasm falan.Hava da bulanık zaten yağmur falan derken insann içini bayıyo.Ymek bile yapasm yok düşünn artık🙁🙁 nye böle oldm nazar mı değdi kıs yoksam bana
selam millet kırmızı kartı yedim maalesef 🙁( umutlar diğer aya kaldı ..hayırlısı ..
benim bugün veya yarın regl olmam gerekiyor inşallah olmam hiç bir belirtim yok hiçbirşey hissetmiyorum hamile kalmayı aklımdan çıkarmaya çalışıyorum o zaman belki kendiliğinden gelir kafaya çok taktığın için olmuyor diyorlar çünkü.allahım bana ve benim gibi bebiş isteyen bütün herkeze nasip et ya rabbimmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Merhabalar arkadaşlar yeni üyeyim dün ilk aşılamamın sonucunda adet olunca umutsuzca nette dolaşırken buraya takıldım. Paylaşımlarınız içimi ferahlattı.Bem 39 yaşındayım iki yıllık evliyim iki yıldada bir ikizimi bir de tek bebişimi kaybettim bu hamileliklerim hep tedavisizdi.Genetik testler yapıldı sonuçlarda bir sorun yok bizde yaş daha da ilerlemeden aşılama yaptırdık geçen ay ama sonuç negatif oldu.Bu ay ara vereceğiz tedaviye eğer bildiğiniz bitkisel kürler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim .Allah hepimizin kucağını inşallah sağlıklı bebişlerimizle doldursun
merhaba kızlar bende kırmızıyı gördüm bu ayda olmadı nasip diyorum inşallah gelecek aya
laloşum sende bugn test yapıcaktn yaptın mı ablacm?? 19 mayısta yapabilirm diyodun ya hani?? bu arada çitosum nerde gene yaaaa yne gelmiyo görüşemiyos ne zamandır🙁🙁 onuda özledm şindi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?