çok geçmiş olsun ...umarım kolay atlatırsın ..ALLAH sabır versin ..
doktorum kurtaj falan demedı bugun kan tahlılı verdım degerlerım dusmus 2-3 gun sonra tekrar ıstedı arık nasıl olucak hıc bır fıkrım yok ıllakı kurtaj mı gerekiyor bılmıyorum
anladım cnmm genelde kürtajla alıyorlar ama yinede bilemiyorum çoook geçmiş olsun tekrar bitanem 🙁
evet cnm katılıyorum daha bana doktorlarım vermedı klomen falan gebe kaldım yaa daha onceden peki ıkıncı hormon testı mı yaptırdıgın cnm benım bılgı verır mısıninş.hayırlısı ...bugün yine hormon verdim ...doktora gideceğim öğleden sonra ..bu sefer klomeni günde 2ye çıkaracak sanırım ...o çıkarmasa da ben çıkarmasını istiycem ...günde bir tane ile 3 yumurtam vardı ...2 tane ile 4-5 tane olur herhalde ...hayırlısı ..aman yaa git çık şu çardak misali aygıta ..sinirim tepeme çıkıyo valla her defasında ..ne zor iş şu muayene işi yaaa...
oyy oyy cnm benım sıkma canını bebgını dusun cnm benım 🙂hoşbuldum kuzuşkolarrr napiim burda feci yağmur var oturuom öle kös kös takılıom.. annemle konuştum deprem olmuş istanbuldada baya sallanmışlar kafam onlara takıldı gece uyuyamadım hiç 🙁
arkadaşlar canım cok sıkkın onca bekledım gebe kalmak ıcın kaldımda ama malesef ya dıs gebelık yada kimyasalmıs kan degerlerım boyna dusup duruyor ne yapıcam bılmıyorum bırdaha ne zaman gebe kalırım bılen var mı acaba
cnm neden bekletıyor doktorun anlamdım kese rahım ıcınde gorunmuyorsa sana zarar yanı ole bılıyom eger dıs geblıkse kotu sonuclar dogurdugunu bılıyorsunudr yanı eger kan degerlerın dusuyorsa ama ınsallah dusmede bebgın yerlesır cnm yaadaha doktorum kurtaj falan demedı daha yenı 5-6 haftalık galıba nasıl olucak hıcbır fıkrım yok bugun tekrar kan tahlılı verdım yarı ya dusmus 2-3 gun sonra tekrar ıstedı artık sonucunda ne olur bılmıyorum
evet cnm katılıyorum daha bana doktorlarım vermedı klomen falan gebe kaldım yaa daha onceden peki ıkıncı hormon testı mı yaptırdıgın cnm benım bılgı verır mısın
oyy oyy cnm benım sıkma canını bebgını dusun cnm benım 🙂
canım cok gecmıs olsun cok uzuldum gercekten kurtaj falan m oldun yoksa ilaçla mı dusurdun nasıl oldu anlatabılırmısın 🙂
n ekadar meraklıyım yaww
evet 2.hormon testim .yani geçen ay yaptırmıştım tedaviye başlamadan önce ..gayet güzeldi ...geçen ay tutmadı.. bu ay işlemlere yeniden başlıyoruz işte 🙁
cnm yaa bısı ısteyecem senden bende gecen ay yaptırdım lh falan olculdu bana degerlerını burdan yada ozelden yazar mısın cok rıca edecem
off bogazlarım agıyor yaaa yutkunurken ne kadannnnn cok acıo
bi daha doktora gitmesem mi ne 🙂) bu ne yaaa kobaya döndük iice ..hap iç iğne vurul doktora git ..sonra da bekle ...tuttu mu tutmadı mı ...tutti frutti gibi 🙂)
afıyet bal seker artıı lop lop et olsun ablam
lale abla sen pre seed aldınmı ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duydunmu
geçmiş olsun ..senin daha çok erken ama ..ben 1 yıldır uğraşıyorum..bizde hiçbir sorun yok ama olmuyor 🙁((
selam kızlarrr bende geldimmm nasılsınz bakalım karaböcüüm inşallah olmazssın adet hamişsindir cnmmmm... hepsinizi öpüyorummmm mucxxx
abla sen yemekten gel bende camasırımı asım anlatırım 😀
off bogazlarım agıyor yaaa yutkunurken ne kadannnnn cok acıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?