Benim eşim de mühendis Tunacım 🙂
üffff ya kızlar çok mutsuzum teyzeminkızı iki ay önce evlenmişti şimdi iki aylık hamileymiş ben sekiz aylık evliyim daha bişey yok böle duydukca çok üzülüyorm sadece burda teselli buluyorm çocuğu olan biri beni teselli etcikce sinirlerm tepeme kalkıyor uzakdan davulun sesi hoş gelir tabi diyorm içimden beni teselli edn ya iiice fesat oldm ben
gülparem hep öyle olur zaten. bekarken etraftaki herkes evlenir evlenirsin tanıdığın herkes inadına senin kalamadığın zamanda hamile kalır. kader napalım elden gelen bişey yok. inşallah en kısa zamanda başkaları da bizim hamiş olduğumuzu duyar. edirne 28 öğretmen benim bilgileri de eklerseniz sevinirim. hepinizi öptüm canlarım.
canım benim kan çekmiş işte beni🙂 ne demek efenim unutur muyum seni ama bi gör onay ver sonra ekliyim dedim.
canım hadi bakalım az kaldı var mı belirtiler? Allah gönlüne göre versin..
canım ben elimden geldiğince cvp vermeye çalışıyorum arkadaşlar da öyle. lütfen öyle düşünme hepimiz burdayız..
ay canım yaa bebişlerin arasındasın ne güzel.. Allah sana da en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin belki orda doğum yaparsın🙂
canım sen takma kimseyi ya boşver, herkesin bebişi kendine, mutsuz olma daha çok gençsin, kuzenin de evliliği yaşayamadan hamile kalmış hemen, sen olumsuz düşünme stres çok etkiliyor, Allah sana da bir gün bebek versin inş..
tatlım bir meslektaşımı daha buldum🙂 senin branş ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?