yaaa kardesimde biliyordu yaa eski mahallanin KIZI 🙂 ikiside cok yakistilar allah tamamina erdirsin insallah yaa
onun adina okadar cok istiyorumki evlilige giden saglikli bir beraberligi kardesim NISANLIDAN ayrildi eski Kizarkadasi Yalanci cikti tam sürtüktü 🙂 ama bu kücüklükten tanidigimiz ve ailesini bildigimiz catlak GARABÖCÜK allahim hayir yazi yazsin tüm bekar kardeslerimize yaaaa hep iyi insanlarla karsilastirsin
aman allahımmmmm Allah korusun öyle yalancılardan insanı, iyi olmuş ayrıldıkları... Bak herşeyde bir hayır vardır derler....
İnşallah amin canım Alah kötülerle karşılaştırmasın kimsecikleri.. 🙂
liste uğur getirsin sana canım tekrar hoşgeldin🙂Saol kuşum.🙂 Hoş buldum.
Geçen ay adetim 10 gün gecikti hayatım hamileyim sandım ama adet oldum. bitiş tarihi 12 Mayıs yaşım 24, mesleğim öğretmen, şehir Tokat, ekle tatlım. 🙂 Hafta içi çok iyi takip edemeyebilirim ama akşamları muhakka aranızda olurum.🙂 İçim kıpır kıpır bu kararı verdik vereli.
hadi bakalım inş hamişsindir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz🙂mrb.arkadaşlar bu gün kan tahlili yaptırmaya gittim dönüşte test aldım yaptım 2ci çizgi çok silik çıktı belli belirsiz sizce hamilemiyimdir?kan tahlili sonuçları yarın çıkıcak yarın olmaz artık bana.dua edin arkadaşlar inşlh hamileyimdir
hemşommm yoksa bebeğin geldi mi kız? test yaptırsana.künaytin canim tüh yaa banada oluyo bazen sinir oluyorum patliyorum uhaaaaaa :nur:
bak pende atet olmatim 🙂
tşk ederim canım🙂 evet artık dinlenmeliyim. sen de adet olmamışsın lalezarım hadi hayırlısı inş🙂Hadi gözünaydın canım iyi geçmesine çok sevindim.. evet bencede artık dinlenmeye almalısın kendini biraz 🙂
valla çok güzel bir konserdi hemşom millet bayıldı🙂 sesimin kısıklığı tam geçmemişti aslında ama yine de fena olmadı, sen gel hele beraber de şarkı söyleriz🙂 sağol canımcım çok tşk ederim, amiinnn. gel kız valla beklerim mutlaka hem tanışmış oluruz hem memleketinle hasret giderirsin🙂amanda sololu hamisimize bakin amanda oglosuda cicekcik verivemi anasina amanda aman allah nazrlardan korusun guzum yaa hadi bak hayirlisiyla atlatin solocugunu .-) bize de duymayi nasip etsin allah bülbül sesini................. insallah tr ye gelince ararim kiz cok merak ediyorum seni 🙂
maşallah canım Allah tamamına erdrsin, benim de erkek kardeşim nişandan ayrıldı ama şimdiki eşiyle çok mutlu🙂 Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.yaaa kardesimde biliyordu yaa eski mahallanin KIZI 🙂 ikiside cok yakistilar allah tamamina erdirsin insallah yaa
onun adina okadar cok istiyorumki evlilige giden saglikli bir beraberligi kardesim NISANLIDAN ayrildi eski Kizarkadasi Yalanci cikti tam sürtüktü 🙂 ama bu kücüklükten tanidigimiz ve ailesini bildigimiz catlak GARABÖCÜK allahim hayir yazi yazsin tüm bekar kardeslerimize yaaaa hep iyi insanlarla karsilastirsin
annemler bilmiyor daha kardesimin bi kiz arkadasi oldugunu ve Bize geldiler beraber yedik ictik sonra kizi annemlere biraktim iki cift sinemaya gittik KIZIMDA o ara annemlere diye vemis: dayimin kadini geldi bize pizza yedik ve bana sekerle oyuncak verdi diye
aman annemde sevinmis kizim diyo anne böle böle diyince annane sevindi süpey dedi diyoaha
gülmekten ööldümmmm
liste uğur getirsin sana canım tekrar hoşgeldin🙂
hadi bakalım inş hamişsindir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz🙂
hemşommm yoksa bebeğin geldi mi kız? test yaptırsana.
tşk ederim canım🙂 evet artık dinlenmeliyim. sen de adet olmamışsın lalezarım hadi hayırlısı inş🙂
valla çok güzel bir konserdi hemşom millet bayıldı🙂 sağol canımcım çok tşk ederim, amiinnn. gel kız valla beklerim mutlaka hem tanışmış oluruz hem memleketinle hasret giderirsin🙂
maşallah canım Allah tamamına erdrsin, benim de erkek kardeşim nişandan ayrıldı ama şimdiki eşiyle çok mutlu🙂 Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
rahat ol zaten güzelim asıl böyle olmak lazım takınca gelmiyo bu nazlı bebekler🙂 inş hayırlısıyla gelsin meleğin.Daha olmadım tunam yaaa, arada bi sızlama hissediyorum ama hayırlısı be hiç takmıyorum artık olursamda olurum napim 😀
Gamsız yaptı dünya beni
liste uğur getirsin sana canım tekrar hoşgeldin🙂
hadi bakalım inş hamişsindir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz🙂
hemşommm yoksa bebeğin geldi mi kız? test yaptırsana.
tşk ederim canım🙂 evet artık dinlenmeliyim. sen de adet olmamışsın lalezarım hadi hayırlısı inş🙂
valla çok güzel bir konserdi hemşom millet bayıldı🙂 sağol canımcım çok tşk ederim, amiinnn. gel kız valla beklerim mutlaka hem tanışmış oluruz hem memleketinle hasret giderirsin🙂
maşallah canım Allah tamamına erdrsin, benim de erkek kardeşim nişandan ayrıldı ama şimdiki eşiyle çok mutlu🙂 Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
Çocuktan al haberi derler ya işte tam deyim yerini bulmuş
Tatlı tatlı yrım konuşmalarla anlatmıştır yerim ben onu yaaaaa 😀
Daha olmadım tunam yaaa, arada bi sızlama hissediyorum ama hayırlısı be hiç takmıyorum artık olursamda olurum napim 😀
Gamsız yaptı dünya beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?