Günaydın pamukşekeri, seni daha önce görmedim burda .. Hoş geldin aramıza deyiyem .... 🙂
hoşbuldummm canımmmmm..evt haklısın forumun bu bölümüne ilk defa yazıyorumm..dha çok chata takılıyordum..ama sanırım artık hep burda olucam 🙂yüreğim pıt pıt atıyorr.. beklenmeyen regli 29 mayıss..
canım yaklaşık 8-9 ay oldu çalışmalara başlayalı..bu ay ateş ölçme yöntemini deniyorumm..bbakalımm vuslata 5 var 🙂Hadi hayırlısı olsun canım.. özel birşey varmı bu ay bebek için çalışma falan.. yoksa yeni mi karar verdiniz ..
ya abla tam yazıcam kociş geliyo bende yazamıyomŞekerim BEYEN'mekten buraya yazı yazamıyorsun yaaaaa bırak jest yapmayı kıssssssss
canım yaklaşık 8-9 ay oldu çalışmalara başlayalı..bu ay ateş ölçme yöntemini deniyorumm..bbakalımm vuslata 5 var 🙂
ya abla tam yazıcam kociş geliyo bende yazamıyomkahvaltısını ettirdim gönderdim bu kez dersi vardı derse gitti..ahanda geldm özledn mi bakem beni şekerimmmm
Evet hadi az kalmış inş gelmiştir meleğin, varmı belirtin bir değişiklik hissettiğin birşeyler..
Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalan bir sürü kişi tanıyorum burda ben inş işe yaramıştır sende de..
şimdilik ateşim gayet güzel gidiyoo allahın izniyle..kasılmalarım çok fazla.bide kasıklarımda batmalar çokk sık oluyoo.hatta yumurtlamadan beri hiç kesilmedi..bilemiyorumm inş.rabbim umutlarımı boşçıkarmaz..
cnmmmmmmmmmmmmmm ablammmm bnmEvet hadi az kalmış inş gelmiştir meleğin, varmı belirtin bir değişiklik hissettiğin birşeyler..
Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalan bir sürü kişi tanıyorum burda ben inş işe yaramıştır sende de..
Özledim tabikide şekerim h. geldin bakayım napıyosun, afiyet olsun kocişinede uğurlar olsun.. 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?