mumined Hamiş Melek 25 Mayıs 2011 #14.511 sheker_shey' Alıntı: ALLAHM yaşatmasn bi daha böle bişeyi cnm🙁 kaç çıkmştı değerlerin yani adetten çok önce mi ölçtürdün ilk olarak? Genişletmek için tıkla ... 4-5 gun kala yaptırmıstım 10 - 77 -66 dan dususe başladı ıste
sheker_shey' Alıntı: ALLAHM yaşatmasn bi daha böle bişeyi cnm🙁 kaç çıkmştı değerlerin yani adetten çok önce mi ölçtürdün ilk olarak? Genişletmek için tıkla ... 4-5 gun kala yaptırmıstım 10 - 77 -66 dan dususe başladı ıste
burçemm Hamiş Melek 25 Mayıs 2011 #14.512 sheker_shey' Alıntı: hesaplamştm cnm ama biliyosun martta kürtaj olmştum o yüzden tam kestiremedim yumrutlama günümü.Islak gnün başında bi değerlendirdim bide 3,4 gn snra falan kuzum Genişletmek için tıkla ... canımm benimmm bize dua et olurmuuu
sheker_shey' Alıntı: hesaplamştm cnm ama biliyosun martta kürtaj olmştum o yüzden tam kestiremedim yumrutlama günümü.Islak gnün başında bi değerlendirdim bide 3,4 gn snra falan kuzum Genişletmek için tıkla ... canımm benimmm bize dua et olurmuuu
mumined Hamiş Melek 25 Mayıs 2011 #14.513 burçemm' Alıntı: inşş bidaha böle birşeyy başina gelmezz allahımm sanadaaa yaşatsinn anneliği canımm Genişletmek için tıkla ... inş canım cok ıstıyorum bebişimin olmasını
burçemm' Alıntı: inşş bidaha böle birşeyy başina gelmezz allahımm sanadaaa yaşatsinn anneliği canımm Genişletmek için tıkla ... inş canım cok ıstıyorum bebişimin olmasını
melodi_cn Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2011 #14.514 şekerim rabbım senın o guzel gonlune gore versın bıtanem hersey gonlunce olsun senın 🙂
S sheker_shey Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2011 #14.515 mumined' Alıntı: 4-5 gun kala yaptırmıstım 10 - 77 -66 dan dususe başladı ıste Genişletmek için tıkla ... anladm cnm.Adet gününde de adetin geldi bebiş dştü dimi🙁 cnm ümitsizlğe kapılma bende martta 2 aylık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durdu minğimn kürtaj oldm ama RABBİM verdi yine.Umarm kucğıma alırım bu sefer.Yani sende üzülme inançlı ol emi.
mumined' Alıntı: 4-5 gun kala yaptırmıstım 10 - 77 -66 dan dususe başladı ıste Genişletmek için tıkla ... anladm cnm.Adet gününde de adetin geldi bebiş dştü dimi🙁 cnm ümitsizlğe kapılma bende martta 2 aylık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durdu minğimn kürtaj oldm ama RABBİM verdi yine.Umarm kucğıma alırım bu sefer.Yani sende üzülme inançlı ol emi.
burçemm Hamiş Melek 25 Mayıs 2011 #14.516 mumined' Alıntı: inş canım cok ıstıyorum bebişimin olmasını Genişletmek için tıkla ... inan bizde çokk istiyoruzz sabırr etmektenn ve dua etmektenn başka yapacakk bişeyyimiz yokkkkk
mumined' Alıntı: inş canım cok ıstıyorum bebişimin olmasını Genişletmek için tıkla ... inan bizde çokk istiyoruzz sabırr etmektenn ve dua etmektenn başka yapacakk bişeyyimiz yokkkkk
mumined Hamiş Melek 25 Mayıs 2011 #14.517 sheker_shey' Alıntı: anladm cnm.Adet gününde de adetin geldi bebiş dştü dimi🙁 cnm ümitsizlğe kapılma bende martta 2 aylık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durdu minğimn kürtaj oldm ama RABBİM verdi yine.Umarm kucğıma alırım bu sefer.Yani sende üzülme inançlı ol emi. Genişletmek için tıkla ... adetım 1 hafta falan gectı sonra dustu kurtasdan hemen sonramı hamıle kaldı ne kadarlık sımdı
sheker_shey' Alıntı: anladm cnm.Adet gününde de adetin geldi bebiş dştü dimi🙁 cnm ümitsizlğe kapılma bende martta 2 aylık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durdu minğimn kürtaj oldm ama RABBİM verdi yine.Umarm kucğıma alırım bu sefer.Yani sende üzülme inançlı ol emi. Genişletmek için tıkla ... adetım 1 hafta falan gectı sonra dustu kurtasdan hemen sonramı hamıle kaldı ne kadarlık sımdı
mumined Hamiş Melek 25 Mayıs 2011 #14.518 burçemm' Alıntı: inan bizde çokk istiyoruzz sabırr etmektenn ve dua etmektenn başka yapacakk bişeyyimiz yokkkkk Genişletmek için tıkla ... evet dıyecek bırsey yok allah herkezın gonluune gore versın
burçemm' Alıntı: inan bizde çokk istiyoruzz sabırr etmektenn ve dua etmektenn başka yapacakk bişeyyimiz yokkkkk Genişletmek için tıkla ... evet dıyecek bırsey yok allah herkezın gonluune gore versın
burçemm Hamiş Melek 25 Mayıs 2011 #14.519 sekerimm benimm akıntımmmmmm affedersinizz ama baktiğimda süt gibi beyazz peçeteye sildiğimde sarımtrakk oluyorrrrrr
sekerimm benimm akıntımmmmmm affedersinizz ama baktiğimda süt gibi beyazz peçeteye sildiğimde sarımtrakk oluyorrrrrr