evet canlarm meleklerm meleğim gelicek inşallah bu kez bırakmayacak anneciğini babacğını.Hamd olsun RABBİME şükrler olsun darısı bütün isteyenlere.Herkes şokta şuan biliyorum ama kızlar yanlş anlamayn ama şöyle içten maaşallah deyin olur mu? ALLAH rızası için istiyorm bunu.Şuan deli gibiyim acaip duygulardaym malum ilk bebeğimi kaybettim kalbim çıkıcak ne mutlyum ne mutsuzum ama bildiğim bi tek şey RABBİME hamd olsun ve sağlıkla gelsn kuzum inşallah.🙂
kızlar testt adete ne kadar kalla sonuçç veriyoooo
kan testı 3-4 gun kala sonuc verıyor ama kesın olmaz kımyasal veya dıs gebelık olabılılr + cıksa bıle
peki idrar tsti
canımm benimmm bize dua et olurmuuu
inş canım cok ıstıyorum bebişimin olmasını
şekerim rabbım senın o guzel gonlune gore versın bıtanem hersey gonlunce olsun senın 🙂
inan bizde çokk istiyoruzz sabırr etmektenn ve dua etmektenn başka yapacakk bişeyyimiz yokkkkk
sekerimm benimm akıntımmmmmm affedersinizz ama baktiğimda süt gibi beyazz peçeteye sildiğimde sarımtrakk oluyorrrrrr
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inan bizde şoktayz hala şaşknz ama meleğim geldi inşallah bu kez gitmycek annesiyle kalıcak bi ömür🙂 dualarını esirgeme inşallah emi kuzum?shekerim inanmiyorum yaaaa 🙂)) ya su anda cok sevindim Allahim bu sefer seninle kalsin bebisin ins. Rabbim size bagislasin
ayyyyy cok guzel bi haber superrrr teyze oluyoruzzzz
kızlar testt adete ne kadar kalla sonuçç veriyoooo
kan testı 3-4 gun kala sonuc verıyor ama kesın olmaz kımyasal veya dıs gebelık olabılılr + cıksa bıle
peki idrar tsti
kizlar bu cok guzel haberin ardindan size de dua ediyorum Rabbim sizlere de meleklerinizi gondersin bizle de bu sevinci paylasin mutluluktan ucalim ins 😀
oyyyyyyyyyy kurban olurummmmm vereneeeeeeeeeeeeeee🙂 canımmmm bitanemmm temz yüreklim bnmmmm🙂 evet kuzum hamişim yeniden hamişm hamd olsun ALLAHIMa.Dua et inşallah kuzum annesini bırakmasın hiç.Şoktaym hala rüyada gibiyim aynı biliyo musun🙂 cnmmm meleğine de söle dua etsn kardeşi gitmesin dye emi🙂şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aşkım bitanem biliyodum ya allahım sana şükürler olsun çok ama çok sevindim dua edicem senin için inş bu sefer yavrunu kucağina al güzelim hamişim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?