merhaba canım evet bir süredir giremiyordum psikolojimden dolayı ama şimdi iyiyim 🙂 artık zamanlar yanaştı hepimizinde günü peşpeşe bakalım şeytanın bacağını kim kıracak hayırlısı inşallah bu ay tüm liste hamiş olarak yenilenir 🙂mavişim hoşgeldin, yoktun epeydır özlettin kendini. Bişey olmamasına çok sevindim canım, umarım doktorun dedıgı gibi olur 🙂
canım benim valla özledim yaa, iyi sorun olmadığına sevindim inş bu ay gelir meleğin..Selammmmm günaydın herkese yeni arkadaşlar hoşgeldiniz bu ayki ilk hamişi merak ediyorum geçenlerde doktora gideceğimi yazmıştım hiçbir sorun yok sadece adetin 3 cü günü bir test istedi ama inşallah olmazda hamileyim diye gelirsin dedi doktorum 🙂 berna24 seninle 1 gün aramız var adet gününe bakalım ne olacak hiç havaya girmiyorum sonra çok üzülüyorum zaten herşeyde normal adet belirtisi gibi bekliycez görücez 🙂
güzelim valla çok iyi yapmışsın öyle insanlarla görüşülmez zaten, ruhsuz duygusuz bi kadın demek ki, çocuklarını hiç düşünmemiş başka şeyler onun için daha değerliyse bırak yaa 10 para etmez. biz bebek diye çırpınıyoruz böyle insanlar da evlatları için kılını kıpırdatmıyor ilginç...sen elinden geleni yapmışsın zaten üzme kendini.. bak sen de neler yaşamışsın, Allah yuvanda mutlu etsin, inş gelecek yeni bebeğinizle daha da mutlu olursun. Allah hepimize nasip etsin...offfff bende buna benzer bir ayrılık yaşadım ama bütün çektiklerim çocuklarımı alabilmek uğrunaydı hastanelik olacak kadar dayak yedim yinede vermedim zaten sonrada onunda işine geldi çöpsüz üzüm oldu ve 2 kere daha evlendi ben çocuklarımı büyüttüm ve onlarında izniyle 8 ay önce yeni evlilik yaptım ve allahım verirse yine anne olmak istiyorum bakalım inşallah olurda mavişim mutlu olur 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?