Ay lalem ne bilim du bakalım adet olunca başka doktora gidicem bir şey demem bakalım o muayene ederse ne diycek uygun görürse kullanmam zaten kontrol hapı benim iştahımı kapıyo ve afedrsin kusuyom.İnşallah gerek kalmaz ilaç yutmaktan nefret ediyorum
tabiki devlette çekiliyor ..ama sanırım fakülte ve araştırma hastahanelerinde ..içeriğini bilmiyorum ama devlette çekiliyor onu biliyorumçok ödemişsin sen yaaa... bir de rahim filmini özelde çektirmeye gerek yok bence o kadar para vermeye gerek yok ..400 lira az değil..ben rahim filmini devlette çektireceğim inş.
Devlette çekiliyomu rahim filmi bende iki kez özelde çektim.İlk çektiğim dönem beni korkuttular felaket acıyo diye.Doktorum sağolsun çok itanalı bi şekilde işlemi yaptı ve canım hiç yanmadı.Ama yıllar sonra bir daha çektirmek zorunda kaldım bende aynı doktor çeksin canımı yakmıyo dedim ikincide öyle bir çığlık attımki eşim işlem sırasında içeri fırladı.Doktor yapışıklıktan ve tıkanıklıktan dolayı acı çektimi söyledi.Normalde zaten acı eşiğim düşüktür 😀 elim kesilse sanki balta yemişim gibi canım yanar😀
Evet o zaman bizi biraz söğüşlediler, acemiliğimize geldi, şimdi bile yeni özelde çektirdim 250 TL yani..
İyiyim Lelim işte adetim gelmedi, test yaptım negatif, biraz daha geçmesini bekliyorum tekrar yapıcam ..
Resimdeki senin küçük değil mi, yerim ben onu yaaaa ne geçirdin kafasına öyle
Sinoplu ben aşılama yapalı çok oldu canım benim yaptığım dönemlerde fiyat 400 gibiydi.Aşılama korkulacak bir işlem değil.Sadece kendine dikkat et ve iyi bak.Bneim eltimin 1 kızdan sora çocuğu 9 yıl olmadı ve 7.ci aşılamada ayrı yumurta ikizi kızları oldu.Eltimde adet düzensizliği vardı.Birde yumurtlama bozukluğu şimdi kızlar 4 yaşında 🙂ikimiz beraber tedaviye aynı doktorda girmiştik ben tüp o aşılama yaptı.Benim olmadı.Diğer eltiminde 1 kızı vardı onunda Allah tarafından ikizleri oldu hatta sitede resimleri bile var.Allahın işi ne garip.Rabbim isterse olur.İnşallah rabbim ilk aşılamanda evladını gönderir canım
slm ya kontrol hapi kullandim benim yumurtaliklar tembellesti ve adet düzensizligi oldu ...
yani ne diyim tedavi gerekiyormus simdi hamis olabilmem icin ama yapmiyorum .....
kızlar hepinize merhabalar.
çitos inşallah kistin ilaçlarla geçer canım geçmiş olsun.
lalezar canım ben seni hamiş hissediyorum hadi bakalım hayırlısı inşallah.
mini sen de daha olmamışsın kızının kardeşi gelmiştir belki inşallah canım.
tunacım naber nası gidiyo napıyo bebişçik bakalım?
kızlar hepinize merhabalar.
çitos inşallah kistin ilaçlarla geçer canım geçmiş olsun.
lalezar canım ben seni hamiş hissediyorum hadi bakalım hayırlısı inşallah.
mini sen de daha olmamışsın kızının kardeşi gelmiştir belki inşallah canım.
tunacım naber nası gidiyo napıyo bebişçik bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?