ahh cnmmm sen yeni yatıcan dimi? inn benmde çok uykum var ama biraz bakaym dye yatmıym.Tavuk gbi oldm zaten akşamları 10 gibi bi yorgnluık bi uyku tutuyo anlatamamç.Dün misafirime de söledm vlla çok uykm geldi dye,zaten sölememe gerk kalmadı pek çünkü gözlerim gidiyodu sürekliShekerim sana gunaydin bana iyi geceler canim benim beni de uyku tutmadi bi bakem kimse gelmis mi dedim sen gelmissin 😀
Sinavinda Allah yardimcin olsun canim benim basarilar simdiden. O agrilarina gelince benimde en baslarda olmustu direk yattim o donemlerde cok hareket etmedim. Rahim buyuyormus o yuzden o kasilmalar oluyormus. bazen oyle bir giriyordu ki arkadaslar rengin atti bisey mi oldu diyip anliyorlardi suratimdan seninde oyledir tahminimce sen bol bol dinlenmeye bak misafirlerinide hemen kovala canim 😀 sonra gelsinler
günaydn kızlaaar sınav varya bi iki bişe bakıym diye erken kalktım hiçdeğilse 0 almayaym demi??ya sizebi sorum olucak adet olucakmşsn gibi sancılarn sebebi nedir? çok şiddetli olmuyo hamd olsn ama sankim adet olucam gibi hani sökmüyomş gibi .Dr'a soran falan varsa nolur cevaplasn öptm epicğiniziiii bu arada misafirim var hani çok giiremiyom merak etmyn diye şey ettm🙂
İnş uyuzum hiç emin değilim 😕
Yumurtaların hayırlı olsun, inşallah hepsi tutardağıtırsın bize artık, bi tane ben isterim, bi tanede çitosa, bi tanesi de sana kalsın.. tamam işte paylaştırdım ben
Şaka bir yana inşallahhhhhhhhhhhhhh döllenme gerçekleşir uyuzummmmmmmm 🙂 Şimdi bol bol çalışın bakalım..
Kaldırayım tamam canım..
Diş evet olabilir, kıyamam ateşide varsa kesin diştir zaten.. benim yeğenlerde böyle büyüdü çok zor olur yemeyen çocuk hay Allah emi, üzüldüm bak, bir dr götürsen..
Neden olduğunu bilmiyorum ama ki bu gecikmenin, bu gün 2 kere çok acayip çift taraflı kasılma oldu, şimdi de ara ara bir sağ bir sol girip çıkıyor, sanki de göğüslerimin acıması arttı bugün... hayırlısı canım artık bir netliğe kavuşsa bende çok sevincem, yoksa da varsa da... Ela'mı benim için öp canım görüşürüz...
Ohh ohh canım maşallan maşallah, büyümüş mercimeğimiz de kıpır kıpır oynarmış anneciğinin karnında... inş testinde iyi çıkar canım meraklanma, bende öptüm...
İnş kozacım inan böyle birşey ilk kez yaşıyorum o yüzden şaşkınım, adetim hiç gecikmeden bile pembede olsa çok çift çizgi gördüm, ama bu kadar gecikmeye hala niye hiç bişi yok bunuda anlamış değilim.. 😕
Dertliyim kederliyim ben cok fena haldeyim kızlar ;(Doğum günümde alabileceğim en kötü haberi aldım ;(((( Canımın bu kadar sıkılacagını hiç ama hiç tahmin edemeyeceğim imtihanlarla karsılasıyorum;( 3lü tarama testim kötü cıktı ve amniyosentez şart dedi doktor.. ;( aranızda amniyosentez yaptıran varmı ?? ;((( 200/1 düşük ihrtimali oldugunu söledi doktor ;( sonuclarda 3haftada cıkıyormus cok ama cok korkuyorum ben ne yapacam ya =( Kaç kişiye danıştıysam amniyosentez şart dedi.. 2li testimiz cok güzel cıkmasına ragmen 3lümüz hiçte iyi cıkmadı bununla ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi ? 3 gündür ağlıyorum ;((((
AuSSie-AnGeL bu arada benim arkadaş yaptırdı doktor gerek gördü seninki gibi ve hiç bişi çıkmadı yeni doğum yaptı o arkadaşta çok sağlıklı bi bebişi var yani olumsuz düşünme cnmmm allahın izniyle herşey yoluna girer..
Canım Ay inşallah ;( Çok korkuyorum hem işlemden korkuyorum bebeğime bişi olacak diye korkuyorum;( videoyuda izledim umarım bende o bişi olmayanlardanımdır cok ama cok endişeliyim 3 gundur hayat zindan oldu bana ;( Yarın kısmet olursa hastaneye gitcez ve bize randevu verirlerse amniyosentez yaptıracağım... umarım bişiyi yoktur bebeğimin ve bebeğim sağlıklıdır ve işlem sırasında bebeğime bişi olmaz... onu cok seviyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?