Merhabalar canlarım benim bu gün adet olmam gerekiyodu ama olmadım test yapasım var aldım evde duruyo aa acele etmek istemiyorum. 😱k heyecanlıyım bu gün karnım ağrıyodu heyecandan mı yoksa adet mi geliyo bilemedim . Off çok zor beklemek çok 🙂
cnm benım bebegın inş göbısındedır
Kızlar merhabamodem kaynaklı bağlantı sorunum vardı netsiz kafayı yedim😕 nasılsınız yeni hamişlerimiz varmı bakalım🙂Hayal hoş gedin topiğe umarım topik sana şans getirir.Ve inşallah adet olmassın hakkında hayırlısı olsun.Bu arada kızlar yarın nette olmayabilirim yarın evlilik yıldönümümüz hazırlık yapıcam😀 hepinizi öpüyorum Allaha emanetsiniz.
nasılsın gullu..........
dünden önce en son ne zaman çalışma yaptın ona bağlı ..eğer dünden önce çalışmaların 3-4 gün önceyse üst üste 2 gün çalışma yapmakta sakınca olmaz ama dünden önce de sık çalışma yaptıysan bugün de yapman sperm sayısını azaltabilir..Arkadaşlar bierşey soracam benim yumurtlama zamanım ovulation testi dün pozitifti dün akşam çalıştık bu akşam da yapsak mı daha iyi yoksa bir gün bekleyelim mi?
Melodim hoş buldum hayalcim
Kızlar kutlamayı cumaya erteliyom kandil ya ibadet etmeyi düşündüm yarın hepimiz için dua edicem kuran okuycam.Güzel dilekleriniz için sağolun umarım 16.yılım evladımı kucakladığım yıl olur.Her yıl aynı duayı ediyorum
Seacım ay ne duygu yüklü yazı öyle zaten dün öyle bir geçer zamnki dizisinde inci hocanın yurtta büyürken hani saçını felan kesiyolar ya bir erkek çocuğu vardı inanırmısın o çocuk beni ağlattı hemde hüngür hüngür.Eşime yurda gidelim dedim bakarız dedi anne ve babaya muhtaç çocuklar..Bizler ne benciliz dimi annemizi kardeşlerimizi nasıl seviyoruz ve kaybetme korkusu yaşıyoruz o çocukların hayatında asla doldurulmayacak kadar büyük bir boşluk var gerçekten çok üzülüyorum onların durumuna keşke birşeyler yapabilsek..
Merhabalar canlarım benim bu gün adet olmam gerekiyodu ama olmadım test yapasım var aldım evde duruyo aa acele etmek istemiyorum. 😱k heyecanlıyım bu gün karnım ağrıyodu heyecandan mı yoksa adet mi geliyo bilemedim . Off çok zor beklemek çok 🙂
Kızlar merhabamodem kaynaklı bağlantı sorunum vardı netsiz kafayı yedim😕 nasılsınız yeni hamişlerimiz varmı bakalım🙂Hayal hoş gedin topiğe umarım topik sana şans getirir.Ve inşallah adet olmassın hakkında hayırlısı olsun.Bu arada kızlar yarın nette olmayabilirim yarın evlilik yıldönümümüz hazırlık yapıcam😀 hepinizi öpüyorum Allaha emanetsiniz.
dünden önce en son ne zaman çalışma yaptın ona bağlı ..eğer dünden önce çalışmaların 3-4 gün önceyse üst üste 2 gün çalışma yapmakta sakınca olmaz ama dünden önce de sık çalışma yaptıysan bugün de yapman sperm sayısını azaltabilir..
herkese günaydın ..heyecanla laleyi bekliyorum
çitosum cnm bende okuduğumda çok etkilendim.ewlenmeden önce bir çok defa gitmişimdir burdaki yurda.inan insan o kadar fena oluyor ki.etrafında anne anne beni de götür anne dyen ağlayan onlarca masum melek dolu ordan çıktıktan sonra kulaklarından beyininden eksik olmuyor o ağlamalar.ben her ewe döndüğümde kimseyle konuşmadan odama girer ağlar we rabbime dualarla şükrederdim.yurtlardaki o meleklerin durumları insanı çok etkiliyor.2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet.Rabbim inşallah 16. senenizde size we isteyen herkese melekleri yollar...amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?