Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slmm kızlarr nasılsınızz bakemm kızlar ben dün gece çok rahatsızlandimm hapşira hapşira boğazlarim tahrişş oldu hiçbişeyy yiyemiyormmm burnumm tıkalıı nefes Almakta zorlanıyormmm

aLLAH RAZI OLSUN ABLAM DILINE YUREGINE SAGLIK ALLAHIM SANADA HAYIRLI BIR EVLAT NASIP ETSIN GONLUNDEN GECENI RABBIM TEZ ZAMNDA SANA VERSIN....
slmm kızlarr nasılsınızz bakemm kızlar ben dün gece çok rahatsızlandimm hapşira hapşira boğazlarim tahrişş oldu hiçbişeyy yiyemiyormmm burnumm tıkalıı nefes Almakta zorlanıyormmm
KUZUM NE OLDU KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HAMISLIK BELIRTISIMI YOKSAM HE hıc bellı olmaz he

ayyy çitosum allah kabul etsin inşş hayırlısıyla versin rabbim tüm isteyenlereee.

canım çok geçmiş olsun inş en yazkın zamanda atlatırsın yat dinlen biraz bu havalar çarptı heralde

buarada melodim özledim vallahi sohbetinizi😀 varmı bi gelişme bakımm buralardan görüşmeyelii

oooooooooooo kuzum sen nerelerdesın yaaa buyuttunmu bebegını bakalım erkekmıs herhalde hadı gozun aydın yok be tatlım aynı bızde bı degısklık yok bakalım bu ayda olmassa doktor yolu gozukmeye basladı anlasılan bızım kerata annye bıraz zor kavusacak gıbıme gelıyor bakalım herseyın hayırlısı sen nasılsın ne var ne yok gelmes oldun buralara bıraktın ıyden ıyıce hee kızıyorum valla