1-Geçen ay yumurtlamamışım bu yüzden adet olmamışım
2-4 mm çapında yumurta şeklinde nurtopu gibi bir kistimiz oluşmuş
3-40 yaşına geldiğim için adetlerim artık düzensizleşmesi menopoza işaretmiş
4-Kilo fazlalığım olduğu için yumurtlama düzensizliği başgösteriyormuş
2 adet ilaç verdi, bir tanesi adet olmam için, bitince 1 hafta içinde adet olacakmışım, 1 ilaç daha verdi onun tam açıklamasını yapmadı sadece kilo da verdirir ama bizim amacımız o değil demekle yetindi, bende sormadım, prospektüsünde de kilo ilgili hastalıklarda kilo kontrolü falan yazıyor...
ayşegül selam biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın canım bebişin nasıl?
esin napıyosun bakalım oğluşunla iyimisiniz canım?
lalezar naptın doktora gittin ne dedi canım?
2 adet ilaç verdi, bir tanesi adet olmam için, bitince 1 hafta içinde adet olacakmışım, 1 ilaç daha verdi onun tam açıklamasını yapmadı sadece kilo da verdirir ama bizim amacımız o değil demekle yetindi, bende sormadım, prospektüsünde de kilo ilgili hastalıklarda kilo kontrolü falan yazıyor...
artık takıp yapmayacam bi surede lıstede olmak ıstemıyorum artık
anam giriyom çıkıyom site bomboş kızlar ben çok özledim sizi ya niye bişi yamıyonuz bu ara herkes mutlu herhal kimse dertleşmiyo kimse bi belirti sormuyo netcez kızlar böyle en son topicimize kimse uğramaz olcak.neyse hepicinizi öptüm.
dün regl oldum hafta sonu izmire gidicem zaten 3 ağustosa kadar yokum regl tarihimi gelince ekleriz arada girerim belki ama ben biraz ara vericem hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
Huuuu huuuuuuuuu herkes nerde yaaaaaaaaaa...
kızlar bana yardım edin ben 23 niisanda düşük yaptım 15 mayısdada adet oldumm benim adet tarihlerim hep 5 gün önce olurr adetim düzenlidir yanii bu ay adetim 10 hazrinda olması gerekkiyor ama bu aralar bende tuhaf birşeyler oluyor sanki adet olucakmışım gibi adet olmadımm adetime 4 gün kaldı ama bende halsizliz idrara çıkma akıntım çoğaldı yani önceki hamişlik belirtilerine benziyor sizce hamilemiyimmm deyin banaaa 🙂 ama sanmıyorum hamiş olcamı ama bu belitiler neeoff karamsarlıkkkkkkkkk öldürcek beni yaaa
İnşallah yoktur uyuzum bakalım görücez 2 saat sonra... 12:15 randevum..
Yaa bende atarımda, bu battiniye biraz kalın, skoçlar varya onlardan korktum ağır gelebilir makineye diye, su soğuk değildi yaaaa açtım sıcak soğuk karışık ılık yani, ama tepikledim ya işte, bir dünya boyası çıktı ilk yıkanıyor... Diğerlerinden de vardı onu attım o makinede yıkanda onlar hafif...
Diğer paspas kilim tarzı olanları atıyorum yıkamam kendim..
Dün ne oldu birde biliyor musun, o kadar yorgunluğumun üstüne, çamaşırları arka tarafta bir balkon var ama çamaşır asma yeri yok, çamaşırlığı oraya çıkarttım güneş güzel vuruyor oraya hadi çabuk kurusunlar dedim.. hay demez olaydım, akşam üstüydü yemek için mutfağa girdim birşeyler yapıyorum, şarıl şarıl bir ses, mutfak balkonundan baktım birşey yok.. devam ettim işime, sonra içime kuşku girdi gittim çamaşırların olduğu balkona ki AMAH ALLAHIM O DA NEEEEEE .. yukarıdan pis çamurlu otlu çöplü bir sular akıyor ki çamaşırların üzerine bütün saçlarım diken diken oldu... hemen balkona çıktım, ama bu arada kafama da geliyor pis sular ıslanıyorum.. yukarıya seslendim, bizim altımız dükkan 1,5 kat, üstümüzde de en üst katlar dublex onda oturan bir adam var eşinden ayrı, kızı işte balkon yıkayası tutmuş, bizim de üstümüzdekinin balkonundaki boru bağlantısı yerinden çıkmış tam ordan balkonun mermerine ve oradan da bütün bolkana, camalara, çamaşırlara tarif edilmez bir pislik çıldırdım, neyse seslendim su akıtmayın diye, çamaşırları toplayayım dedim, aldım çamaşırları içeri... tekrar at makinaya ama öyle kötü oldum ki biri dokunsa ağlıycam...
Neyse işte dün öyle kötü bir gün geçirdim ve çok yorgunum gözlerim kapınıyor
ay ne güzel bir duygudur eminim..
ben doktora gittiğimde hep gebe bayanlar cinsiyet öğrenmek için gelenler oluyor ,nasıl heyecanlılar yüzlerinden belli ..
ben de gebeymişim gibi heyecanlanıyorum onları görünce niyeyse
inş. RABBİM bize de nasip eder...
ayşegül selam biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın canım bebişin nasıl?
esin napıyosun bakalım oğluşunla iyimisiniz canım?
lalezar naptın doktora gittin ne dedi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?