Hayırlısı olsun birtanem... inşallah gelecek ay göbüüşün dolar... asma güzel yüzünüü tatlım .. seni seviyorum cimcime ♥
Evet aynen pes etmek yok daha ilk aydan pess edersem burda aylardır bekleyenlere de ayıp etmiş olurum di mi.Rabbim herşeyin zamanını bilir inşallah bizi de boynu bükük bırakmaz.Hayalcim olsun bakalım. Yeni bir ay yeni umutlar. Pes etmek yokk yola devam. Ne yapalım elimizden gelen bu. Gerisi Allahımıza kalmış..
iyiyim gülüm tsk sen nasilsin.internette gezinirken o yazilari gördüm cok hosuma gitti sizlerle paylasmak istedim.sinem abla nasılsın canımmmmm
AYY COK GÜLDÜM YA
2 Kaplumbağanın Suları Bitmiş.
Su Almak İçin Okyanusa Gitmişler.
20 Yıl Sonra Varabilmişler
Ama Kova Almayı Unutmuşlar.
Diyeri Ben Alır Gelirim Ama Ben Gelene Kadar Su İçmiyeceksin Demiş Ve Gitmiş.
Aradan 60 Yıl Geçmiş Gelen Giden Yok Demiş Ben İçiyimde Neslim Tükenmesin Tam İçecekken Çalılardan Ses Gelmiş
BAK BÖYLE YAPARSAN KOVA ALMAYA GİTMEM 🙂
Az once bi dergide okudum. Hollandali karikoca evlatlik almak icin Sri Lankada basvuru yapiyo ve 3.5 yil sonra telefon geliyo gelip bebeginizi alin diye..kalkip burdan oraya gidiyolar... Buyuk bulusmada eller ayaklar tutmuyo ikisininde. Bebege bakakliyolar bu bizim diye inanilmaz bi mutlulukla sokla tabi.. yasal islem bitmedigi icin otele donerken kadin bebegi birakirken arkada cok aci cektigini dayanilmaz bi huzun yasadigini yazmis. akli arkada kalmis.....yaziyi okuyunca aklima elinden bebekleri zorla alinan anneler geldi insan evlatlik aldigi bebegi bile arkasinda biramiyosa o anneler nasil bi aci yasiyo acaba ALLAH KIMSEYE YASATMASIN.EVLATLIK.
Okulda birinci sınıf ögrencileri, bir aile fotoğrafı üzerinde tartışıyorlardı.
Fotoğraftaki küçük çocuğun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden değişikti...
Öğrencilerden biri o erkek çocuğunun belki de evlat edinilmiş olabileceğini söyledi.
Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız ögrenci, birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim, çünkü bende evlatlıgım!...
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun, bize de anlatsana... Evlat edinilmek ne demektir...?
Küçük kız öğrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
- Annenin karnında değil, yüreğinde büyümüşsün demektir...
AYY COK GÜLDÜM YA
2 Kaplumbağanın Suları Bitmiş.
Su Almak İçin Okyanusa Gitmişler.
20 Yıl Sonra Varabilmişler
Ama Kova Almayı Unutmuşlar.
Diyeri Ben Alır Gelirim Ama Ben Gelene Kadar Su İçmiyeceksin Demiş Ve Gitmiş.
Aradan 60 Yıl Geçmiş Gelen Giden Yok Demiş Ben İçiyimde Neslim Tükenmesin Tam İçecekken Çalılardan Ses Gelmiş
BAK BÖYLE YAPARSAN KOVA ALMAYA GİTMEM 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?