Canım benim 3lü testim sıkıntılı cıkmıstı ve ben amniyosentez oldum ( göbekten yani bebeğin sıvısından örnek alındı incelenecek...canım günaydın maşallah harbiden kocaman olmuş allahım hepimizinkini tamamına erdirsin 🙂 sonuçlardan bahsediyorsun kaçırmış olabilirim oğlum geldiği için bayağıdır giremiyorum bu ne testi veya tahliliki bukadar uzun bir süreç yazarsan sevinirim inşallah güzelçıkar zor ama güzel bir yolculuk değilmi 🙂
aminnnnn canım iyiki varsınız yaaa siz olmasınız kimlerle paylasırım bütün bunlarııııııııııııı iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyasemincim bana da kolumdan vurdu igneyi ve bende hiç agrı sızı bişey hissetmedim.Çatlıyorlar onlar merak etme🙂 İlk denememde benim olmadı maalesef çatladı ama olmadı işte takdir-i ilahi, 2.ay bu ay bakalım hayırlısı. inşallah sende tutar ilk seferinde canım.
selam kızlarr bu ay adet oldumm hamile değilim haber verim dedim zaten bu ay olcanı sanmıyordumm hayırlsıı kızlar inşş bebeğimi beklediğimde bebişim bana gelir anesineee🙂🙂 alah büyük alahım senden isitiyorum bebğimi ne olur bana gönder bebeğimii...
AY RABBİM İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP EDER.. bana ilişki konusun belili bi gün vermedi iğneyi vurul ilişkiye gün ve gün aşırı devam edin adet olana kadar dedi....SELAM KIZLAR ÖNCELİK YAZDIGINIZ BİLGİLER İÇİN ÇOKK SAGOLUN İYİKİ VARSINIZ.... İLK BASTA BU OLUR DİYE UMUTLANMISTIM AMA İLK OLMA İHTİMALİNİN DÜŞÜK OLDUGUNU DUYUNCA ÜZÜLDÜM TABİİİ RABBİMİN NE ZAMAN VERECEGİ BELLİ OLMAZ BEN YİNEDE ELİMDEN GELENİ YAPAYIMMMM[QOUTE=uyuzmuyum_neyim🙂;709887]sen dış görünüşe aldanma ..o işler hiç belli olmaz ..ummadığın taş baş yarar ...artı havlayan köpek ısırmaz
geçmiş olsun dikkat et ..ben de aslında çok şipşak biriyimdir ..5 dakikada beşiktaşımdır ama bazen ben de oramı buramı keserim
hayırlısı neyse o olsun ..kız ya da erkek farketmez bence ,hayırlı evlat olsun da inş.
iğne koldan da vuruluyor kalçadan da ...ben iki aydır kalçadan vurduruyorum ..
ilk ay bende de iğneden sonra çok fena kasık ağrısı olmuştu ...iğneden 36 sat sonra çalışma yaptık çalışmadan sonra doğrulamadım nefes alamadım ayağa kalkamadım kitlendim resmen ..
ama 3-4 saat yatarak dinlendim geçti ..
sanrıım iğnenin ilk vurulmasına karşı vucudun verdiği tepkiydi o ..
bu ay 2.ayım ..
bu ay hiçbir ağrı hissetmedim ..ve hala da ağrım yok ..
yumurtaların çatlamıştır korkma ..iğne çatlatıyor ...
ağrı varsa aslında korkmak gerek çünkü ağrı demek kist oluşumu anlamına da gelebiyor çünkü ..
içini ferah tut inş. hayırlısı ile hamile kalırsın ..
bende de bu ay 3 koca yumurta vardı ..
adetimi bekliyorum işte ..
günaydinlarrrr nasilsiniz baken?
ya kac gündür az virvirliyoz yav.............
ya kizlar bende tr ye gitmek istiyorum yaa herkezi cok özledim ama önümüzde bi tasinma var ............... bu sene bize izin yok herkez bu yaz napacagini anlatiyo ve ben ev tasicam sicak havada 🙁 napalim dimi
di mi canım yaa eski performanstan eser yok valla, millet havalar güzel diye geziyor galiba.. ben de gündüz hiç giremedim tunanın kreşe son gidişiydi bugün eşyalarını falan almaya gittik, dedim kızlar şimdi doldurmuştur sayfaları ama sadece 1 sayfa ilerlemiş yaa hayrett..çok sessız buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?