günaydın melekler çok mutlu girdim siteye ama esinin haberiyle çok üzüldüm allahım sabrını versin güzel meleğime . benimde bugün ikili testim vardı güzel geçti tam sonucu pazartesi alıcam ense ölçüsü 1.2 bu arada cinsiyetimizde belli oldu çok edepsiz heryerini çok rahat gösteriyor bir oluşum daha oluyor 🙂 allahım tamamına erdirsin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsinde cinsiyeti önemli değil zaten ve 13. haftamı bitirmişim bu doktorda öyle diyor 🙂
yaaaaaa sarıgelinim nediyosun çok üzüldüm ama herşey yolundaydı noldu 🙁 yavrum yaaa nasıl kötüdür şimdi çoküzüldüm offff ne diycemi bilmiyorum nutkum tutuldu canım esinim allahın takdiri bitanem kendini sakın bırakma diycem ama elinde olan bişey dğil biliyorum allahım sabır versin umarım kendini biran evvel toparlarsın canım benim 🙁
günaydın melekler çok mutlu girdim siteye ama esinin haberiyle çok üzüldüm allahım sabrını versin güzel meleğime . benimde bugün ikili testim vardı güzel geçti tam sonucu pazartesi alıcam ense ölçüsü 1.2 bu arada cinsiyetimizde belli oldu çok edepsiz heryerini çok rahat gösteriyor bir oluşum daha oluyor 🙂 allahım tamamına erdirsin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsinde cinsiyeti önemli değil zaten ve 13. haftamı bitirmişim bu doktorda öyle diyor 🙂
arkadaşlar cevap verebilecek kimse yokmu???
atılmıyor bembeyaz keşke imkanı olsa ...çocuk bakmak çok zor diyenlere kızıyorum artık biliyormusun çünkü onlar çocuk olmamasının nasıl bişey olduğunu bilmeden yakınıyorlar ,bu acı herşeyden kötü bilmiyorlar ,ne kadar zor olsa da olmaması gibisi var mı ...zaten benim vucudum psikolojimden çok etkileniyor ,normalde de öyle bişeye üzülsem hemen mideme vurur vs ...Uyuzum allahtan hayırlısını isteyelim arkadaşım. Seni çok iyi anlıyorum. Ne olur üzülme tatilde biraz kafanı dağıt. Yatıyoruz kalkıyoruz bunu düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun. Ben yapamıyorum ama sen bu konuyu en azından tatilde de olsa kafandan atmaya çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?