B
benimde hiç gecikmez sabahında ben ayağa kalkar kalkmaz gelirdi o yüzden şaşkınım ve bir okadarda korkuyorum neyse benim yavru gelir birazdan ben kalkayım yemeğini hazırlayım öptm sizi bayyyyyy 🙂etmezmiyim cnm akşam test yap ben evde ne olur ne olmaz die stok yaptım🙂 ölecene beklıo regl gecıkır gecıkmez yapcam🙂 ama her ne hıkmetse ALLAHa çok sukur gercı bnm reglde hıc gecıkme olmadı🙂 aynı gunumde tık akşamında oluodum🙂 ama bnm sole bı kotu huyum var regl olmadan once test yapıom ertesınde regl oluom😀 kan cekıo
kız özledik valla nasılsın nerelerdesin? artık özletme kendini..selam hanımlar... sizleri görmeyeli baya özlemişim? iş güç derken bilgisayarın yüzünü göremez oldum ve buarada hep aklımdaydınız ve özlendiniz 😀 can yoldaşlarım benim... hepiniz çok güzel şeyler paylaşmışsınız yazmışsınız tuna berna beklenenbebiş melodi denizzzz haziran13 mavişbebekistiyor ayşegül lalezar koza😀 valla başka aklıma gelmiyo ve aklıma gelmeyen herkesinn iii duaları ve dilekleri kabul olsun inş. valla bu mart ayı bize camdan baktırdı geçende söledim kimsede tık yok gerçekten ama daha bitmedi mart dime 😀 az kaldı valla nisan diyelim artık biz kendimz için inş bidahaki aya bebişler gelmiş olur hepinizi çok çok öpüyorum yarın inş grşrz hoşçakalınn....
canım üzülme nolur denemelere devam inş önümüzdeki ay hamiş kalırsın..günaydın kızlar malesef ben hamişlerin arasına katılamıycam 🙁((( bu ayda hüsran her ay olduğu gibi allah tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
güzelim aynen ben de öyleyim her an aklımdasınız valla sabah olsun da hamen yazayım diyorum🙂 dur canım daha mart bitmedi inş duyucaz güzel haberler..canım merhaba🙂 burası boyle bısey işte insanın aklından cıkmıyor.. dün akşam eşimle kayınpederime gıdıyoruz bebiş meselseini konusuyoruz aklımın bi köşesinden de gıdınce yazayım foruma bunları fılan diye geçiyor🙂) bütünleştik işte ne güzel🙂
mart ayı dediğin gibi kesat çıktı , ama biriksin herkes nisanda patlama yaratalım emi🙂) nisan hamişleri bol bollll olsun inşallahhh 🙂
ah canımm ya inş inan benim de öyle bi hayalim var ama neden gerçek olmasın ki🙂)denizim teşekkür ederim motivasyon süper burda olucak inşallah öyle günler gelicekki hamileliklerimizin nasıl geçtiğinden bahsedicez ve bir gün gelicekki bebişlerimizi beslerken birbirimize tavsiyeler vericez 🙂
hoşgeldin aramıza Allah gönlüne göre versin, istersen regl tarihini yaz listeye ekleyebilirim.selam melekler rabbim tum bebek bekleyenlere bu sene saglikli, ve hayirli evlatlar versin amin. Bende hamile kalmaya calisiyorum ilac kullaniyorum bir senelik evliyiz ve halen bir fayda goremedim ama yuca allaha guvenim sonsuz, insallah bu sene hamile kalabilirim.
canım benim seni çok iyi anlıyorum, ilki hemen olunca insan 2. bebeğinin de öyle olacağını sanıyor, sen ilkine hemen hamiş kalmış mıydın? neyse biz gene de şükredelim en azından bir evladımız var, anneliği tattık. Allahım inş olmayanlara da versin, bize de inş 2. kez bu duyguyu yaşatsın...kızlar bıktım artık her ay umud edip hayal kırıklı gecırmekten ben ertık bırakmayı duşunuyom şu bebek işini 4 senedır cok yoruldum ne yapıyım oğlum kardeşsız buyusun kısmette 1 tane ver demekkı
ay hadi bakalım inş gelmiştir bebeğin? ama canım senin adetine daha var, 2. çizgi çıktı mı? istersen kan testi yaptır..Canım akşam eşimi razı edemedim, daha çok erken dedi gitmedi test için, sabah testi tekrarladım bişi çıkmadı, bende bişi anlamadım, akşamki o kadar netti ki 😕😕😕
ay ay ay yoksa geldi mi küçük melek🙂) valla heyecanlandım, inş yaa.. benim eşim de Allah kabul etsin her Cuma namazında dua eder. merakta koyma bizi canım öpüyorum...canım henüz bişey yok ancak pazartesi test yaparım 1-2 gün beklemek gerek diye düşünüyorum birazda korkuyorum 2-3 gün bir havaya gireyim 🙂 inşallah bebiştir eşim aradı biraz evvel cumaya gittiğimde bol bol dua ettim dedi allah kabul eder inşallah amin dedim bitanem inan netleşsin annem kardeşim ve herkesten önce ilk sizlerle paylaşıcam buna emin olabilirsin 🙂 öpt seni 🙂
canım valla benim de huyum öyle yaa, adetimi bile bekleyemiyorum, son adetimde de yaptım anında hastalandım. şimdi gelirken yine aldım) ay yapsam mı acaba?etmezmiyim cnm akşam test yap ben evde ne olur ne olmaz die stok yaptım🙂 ölecene beklıo regl gecıkır gecıkmez yapcam🙂 ama her ne hıkmetse ALLAHa çok sukur gercı bnm reglde hıc gecıkme olmadı🙂 aynı gunumde tık akşamında oluodum🙂 ama bnm sole bı kotu huyum var regl olmadan once test yapıom ertesınde regl oluom😀 kan cekıo
Canım akşam eşimi razı edemedim, daha çok erken dedi gitmedi test için, sabah testi tekrarladım bişi çıkmadı, bende bişi anlamadım, akşamki o kadar netti ki 😕😕😕
valla bilmiyorum canım yaa inşş, seninki de hamişlikten olabilir, ters bi haraket falan yapmadısan eğer bacak ağrısı hamişlik belirtilerinden diye anımsıyorum.tam tersıde olabılır akıntın fazlalastıysa inş bu hamişlik belırtısıde olabılır🙂 dur bakalım az kaldı reglıne
kızlar bacak ağrısı hamılelık belırtısı olmaz degılmı?? benım suan fecı agrıo hıc yuruyemıyorum🙂 genelde regl belırtımde boyle oluo ama bu defa cok acıo😀 yoksa bana kırmızı kart bu ay erkenmı vuruluo nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?