selam kızlar bugün çok kötüyüm sizinle paylaşmak istedim amcamın oğlu vefat ettii daha çok gençtii ne olur ona dua edin levent gezgen polis memuru..ölüm ona hiç yakışmadııı............................
benim doktorum çok ii bir doktor araştırarak gittim ...doktorların hepsi doğum kontrol hapı veriyor bu durumda..
nette de araştırır bakarsan ünlü kadın doğumcular bile doğum kontrol hapının hiçbir zararı olmadığını söylüyor ki doğum kontrol hapı bir çok rahatsızlığın tedavisinde kullanılıyor ..mesela kist , adet düzensizliği v.s.
mide bulantılarım eskinde kkullandığımda da vardı ,hapa karşı hassassiyet var bende ,hap içince hep böyle oluyorum ,yani doğum kontrol hapı ile alakalı değil bu durum tüm haplara karşı aynı durum var bende ,doğum kontrol hapı kullandığım dönemde bana sadece kilo olrak yan etkisi oldu onun dışında çok faydası da oldu ,adetlerim düzenli hale geldi ,kanamam azaldı ..
yani doğum kontrol hapını tavsiye etmeyen doktor benim gözümde pek bilgili bir doktor değildir yanlış anlama ama ..
çünkü zarar verdiği bir safsatadan ibaret ..
benim devlette de 3-4 farklı yerde tanıdık doktorlarım var ben onlarla da süretli irtibat içerisindeyim ..hepsi öneriyor ,zarar veriyor safsatadan ibaret diyorlar ..senin doktorunu bilemiyorum ama yine ben çok doktor gezdiğim için artık tecrübeli oldum bu konuda ...ama önerin için sağolasın yine de ..bir de kistten kiste fark var ,seninki ne kisti bilmiyrum benimki sadece çatlamayan yumurta adına da kist diyorlar ama öyle sandığımız kistlerden değil
selam kızlar bugün çok kötüyüm sizinle paylaşmak istedim amcamın oğlu vefat ettii daha çok gençtii ne olur ona dua edin levent gezgen polis memuru..ölüm ona hiç yakışmadııı............................
ay canım allahım sana güç kuvvet sabır versinn unutma sonu güzel bitecek bu sıkıntılarınnnn.aminnn arkadaşlar aminnnnnnnn,herkese günaydın , ya bu doğum kontrol hapı beni mahvetti ,gece öğürmeyle sabahı zor ettim ,hala midem bulanıyor ,mahvoldum yaa ,eskiden de böyle olurdum ,hiç bana göre dğeil bu haplar ne yapacağım bilmiyorum yaa
aminnn canımmmm iyiki varsınızzzCanım inşallah bu bekleyişinin sonu müjde ile sonuçlansın..
hadi güzel haberlerini bekleyecegiz. bebişimize iyi bak annesi onu yorma bakalım 🙂yarın bebişkomu göreceğim arkadaşlar çok mutluyum inşallah bizim sıpanın keyfi iyidir birde sonunda cinsiyetini öğrenicez kısmetse ama ne yalan söyliim artık eskisi gibi cinsiyeti merak etmiyorum bebişimin sağlığı herşeyden önde geliyor çok özledim onu dün ilk defa tekme gibi bişi oldu çok şaşırdım bağırsağım patladı sandım ama hamile arkadaş tekmedir dedi 🙂)) yaarın 3de randevum akşma girer haber ederim szilkere hepinizi çok öpüyorym bugün misafirlerim var 2 gün bizde kalcaklar çok giremicem aama uğraamaya çalışırım güzel haberler duymak dileğiyle diyorum...
basın sagolsun canımmmmm. rabbim sevdiği kullarını yanına erken alırmışş onun alın yazısıda buymuşşş. rabbim sevdiklerine sabır ihsan eylesinnnnnselam kızlar bugün çok kötüyüm sizinle paylaşmak istedim amcamın oğlu vefat ettii daha çok gençtii ne olur ona dua edin levent gezgen polis memuru..ölüm ona hiç yakışmadııı............................
meleklerimmmm sizlere iyi mi kötü mü bilmiyorum ama anlatacaklarım var...
buğün sabah kasık adet olacakmışım gibi agrıyordu vede kahvaltıgı yaptıktan sonra gelmeye basladı. öglen 2 de tekrar baktım kahverengi bi koyu kıvamda geliyodu ve hala geliyo...halada göğüs acımam var.çok heyecanlandım biraz önce test yaptım negetif çıktı.
artık ne doğru ne yanlış bilemiyorum.sabah adet oldugumu görünce iki gözüm iki çeşme aagladımmmmm.eşim zor teselli etdi.acaba klomen tedavisinde böyle şeyler olurmu kiii bilginiz var mı????bu arada 26 da olmam gerekiyordu bugün 24 de oldummmmm
ne zamn kavusurum bebegime bilemiyorummm ama onu heyecanla bekliyoruummm.bebeğim
bana bi akıl verin tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorummmm
başın saoğlsun bebek yüzlüm..sana bişi diyeceğim ama şok oldumm eşimin çocukluk arkadaşı levent gezgen sanırım siz koçhisarlısınız benim eşimde koçhisarlı...hatta izine gittiğimizde onla görüşecekti eşim..tesadüfe bakarmısın..tekrar başınız sağolsun arkadaşım..selam kızlar bugün çok kötüyüm sizinle paylaşmak istedim amcamın oğlu vefat ettii daha çok gençtii ne olur ona dua edin levent gezgen polis memuru..ölüm ona hiç yakışmadııı............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?