canım idrarda cıkmadına gore hamiş değilim herhalde ama o bır gun luk lekelenme neydı kırsden olurmu kıcanımmm kıyamam ben sana en kısa zamanda görüşmek üzere inş mutlu haberlerle gel dualarım hep seninle allahıma emanet ol
ayyyy canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş darısı bekleyenlere dr dan memnun kalmana da çok sevindim gerçekten dr çok önemli güzelim
ayrıca o cadı kızınıda yerim bendemek fotoyu beğenmedi yaa çok güldüm rabbim kızına ve bebişine sağlıklı uzun ömürler versin canm
canımm inş hamilesindir kan testi yaptır istersen bazen idrarda çıkmaya biliyo inş kötü bişi yoktur güzelim
canım idrarda cıkmadına gore hamiş değilim herhalde ama o bır gun luk lekelenme neydı kırsden olurmu kı
canım idrarda cıkmadına gore hamiş değilim herhalde ama o bır gun luk lekelenme neydı kırsden olurmu kı
Canım kist olma ihtimalin var bence, dr gitmedin mi ultrasonda görünür öyle birşiyse..[/QUOTEustune gorme olabılırmıkı bekledımı ıdrar testı cok sılık cızgı belırıyor anlamadım
11 senedir bebeği olmayan bir arkadaşım vardı, bir sürü şey denediler ve sonunda hamile kaldı ve geçen hafta 7 aylık doğum yaptı çok sevinmiştim... bu gün başka bir arkadaşla konuştuk bebeğin bir ayağı içe doğru yamukmuş ve elinin de 3 parmağı da yokmuş, şok oldum, arkadaşın durumuda iyi değilmiş, yani psikolojik olarak, bunun üstüne yine aşılama yapan bir arkadaşım var burda onunda kanaması gelmiş o da onu söyledi, kendimi çok kötü hissediyorum bugün kötü haberler üst üste geldi.. 🙁(((
Canım kist olma ihtimalin var bence, dr gitmedin mi ultrasonda görünür öyle birşiyse..[/QUOTEustune gorme olabılırmıkı bekledımı ıdrar testı cok sılık cızgı belırıyor anlamadım
Kistte de pozitif çıkabiliyor, bilhassa yaşadım bunu ben .. Üstüne görme ihtimalinde var evet o yüzden demiştim bir an önce dr git de ultrasonla bir baksın..
lalem canım sen aşılamı yaptırmışsın herhalde gecmışı fazla okuyamadım ınşallah tutar canım allah gonlune gore versın
Evet canım c.tesi yapıldı, hayırlısı inşallah tutar...
Canım ya arkadaşın için çok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını versin dualarımız hep öyle değil mi.Sen ltf bu dönemde biraz relax ol çünkü bende bu dönemi yaşadım stresten uzak dur belki şu an bebişin sana tutunmaya çalışıyordur . O yüzden kendine ltf iyi bak
Olmaya çılışıyorum da, arkadaşımın hamilelik dönemini birebir beraber yaşadık sürekli haberleştik, benden uzak ama herşeyini benimle paylaşırdı, inşallah tutnur bebeğim yaaa...
canım belki geç döllenmedir, kan testi yaptırsan çıkar inş gelmiştir meleğin..selam kızlar uzun zamandı gıremıyorum yenı hamişlerimizi tebrık edıyorum başıma ılgınc bırsey geldı bu ay adettım gecıktı 10 gun sonra bır gun lekelenme oldun sonra kesıldı gecen hafta salı gun oldu bır hafta oldu gecelılekelenmeden bu gun ıdrar testı yaptım cıkmadı ben anlamadım ne oldunu acayıp kasıklarım gozsum ağrıyor kızlar yardımcı olun
ne güzel Allah tamamına erdrsn canım doktor önemli gerçekten. ay o kızını yerim ben ilerleyen aylarda görür kardeşinin resmini🙂Gülparem tebrik ederim canım. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin..
Arkadaşlar dün başka bir doktora gittim. 7 hafta 3 günlük hamileymişim. Kan tahlili idrar tahlili yaptı kilomu tansiyonumu ölçtü daha ben sormadan bütün sorularıma cevap veriyor. Çok memnun kaldım. Elimize bir de ultrasyon fotoğrafı verdi. 12 mm çok küçücük. Eve gelip kızıma gösterdim. Bak annecim bu senin kardeşin dedim. Çocuğum da koşarak geldi bakmak için. Ama sonuç hüsran tabi. fotoğrafı beyenmedi. Herhalde vesikalık bir fotoğraf bekliyordu. (Bu arada Konyada ikamet eden arkadaşlarıma Farabi hastahanesinde Suna hanım var ısrarla tavsiye ediyorum.)
hadi bakalım inş aşılaman tutar canım, sen şimdi olumsuz şeyler düşünme..Kistte de pozitif çıkabiliyor, bilhassa yaşadım bunu ben .. Üstüne görme ihtimalinde var evet o yüzden demiştim bir an önce dr git de ultrasonla bir baksın..
Evet canım c.tesi yapıldı, hayırlısı inşallah tutar...
Olmaya çılışıyorum da, arkadaşımın hamilelik dönemini birebir beraber yaşadık sürekli haberleştik, benden uzak ama herşeyini benimle paylaşırdı, inşallah tutnur bebeğim yaaa...
günaydınnnn canım aman da aman hoşgeldiniz🙂 nber?günaydın canlrımmm... biz geldikkk kızımlaaa 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?