canım belki geç döllenmedir, kan testi yaptırsan çıkar inş gelmiştir meleğin..
ne güzel Allah tamamına erdrsn canım doktor önemli gerçekten. ay o kızını yerim ben ilerleyen aylarda görür kardeşinin resmini🙂
hadi bakalım inş aşılaman tutar canım, sen şimdi olumsuz şeyler düşünme..
günaydınnnn canım aman da aman hoşgeldiniz🙂 nber?
çok şükür iyiyz cnm sizde iyisiniz umrım bebişleee.. işlerimi bitirdim öle takılıorum henüz kahvaltı yapmadım eşimi bekledim oda gelemicek sanırım açlıktan kızımda tekme üstüne tekme sallıo 🙂))) yiyeyim bariii
inşallah tutar canını sıkma böyle düşünüpKistte de pozitif çıkabiliyor, bilhassa yaşadım bunu ben .. Üstüne görme ihtimalinde var evet o yüzden demiştim bir an önce dr git de ultrasonla bir baksın..
Evet canım c.tesi yapıldı, hayırlısı inşallah tutar...
Olmaya çılışıyorum da, arkadaşımın hamilelik dönemini birebir beraber yaşadık sürekli haberleştik, benden uzak ama herşeyini benimle paylaşırdı, inşallah tutnur bebeğim yaaa...
Canım kist olma ihtimalin var bence, dr gitmedin mi ultrasonda görünür öyle birşiyse..[/QUOTEustune gorme olabılırmıkı bekledımı ıdrar testı cok sılık cızgı belırıyor anlamadım
Kistte de pozitif çıkabiliyor, bilhassa yaşadım bunu ben .. Üstüne görme ihtimalinde var evet o yüzden demiştim bir an önce dr git de ultrasonla bir baksın..
lalem canım sen aşılamı yaptırmışsın herhalde gecmışı fazla okuyamadım ınşallah tutar canım allah gonlune gore versın
Evet canım c.tesi yapıldı, hayırlısı inşallah tutar...
Canım ya arkadaşın için çok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını versin dualarımız hep öyle değil mi.Sen ltf bu dönemde biraz relax ol çünkü bende bu dönemi yaşadım stresten uzak dur belki şu an bebişin sana tutunmaya çalışıyordur . O yüzden kendine ltf iyi bak
Olmaya çılışıyorum da, arkadaşımın hamilelik dönemini birebir beraber yaşadık sürekli haberleştik, benden uzak ama herşeyini benimle paylaşırdı, inşallah tutnur bebeğim yaaa...
çok teşekkür ederm canım inş sizlerdende en kısa zamanda duyarız birgün hamiş haberini ben derdim kendi kendime ben hiç bu haberi veremiycem heralde die kısmet bugüneymiş Rabbime binlerce şükürgülparem tebrik ederim rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
gülparemmmmmmmmmm çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağıana alamayı nasip etsin yarabimmmm bizlerede dua etmeyi unutma emiii oh oh hamiş haberleri çoğalıyo inş bu liste toptan hamile olarak kapatırız sezonuçok teşekkür ederm canım inş sizlerdende en kısa zamanda duyarız birgün hamiş haberini ben derdim kendi kendime ben hiç bu haberi veremiycem heralde die kısmet bugüneymiş Rabbime binlerce şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?