Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

teşekkür ederm mavikedi amin dediğin gibi rabbim kucağımıza almayıda nasp eder inş önce çocuğum olmycakmı die dert ederdm şimdi bebeğime bişeymi olcak die korkuyorm bebeğimi Allahıma emanet ediyorm

Ay inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsında gönlüne göre bi bebeğin olur ve adınıda irem koyarsın..
canım hastaneyi arastırdınmı ?
amin canım ya allah razı olsunn sana ve bütün hamişlerimizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh tatlım.araştıdık eşimle internetten ama erkek doktorlar genelde tavsiye ediliyor ben çekijniyorum bayan doktordan bile utanıyorum erkek doktorla hiç olmaz.aaştırmaya devam yanii angelim🙂bu ay yakıyı denedim bakalım inşallahh tutunurr bebişim

canım benim arkadaşin için çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun şuan zaten çok hassasın neolur iyi bak kendine üzülme demyorum tabiki insan üzülüyo ama kendini yıpratma inş bebişin sana tutunuyodur etkileme yavrunu dualarım seninle canım inş hamileyim diye bağirırsın öpüyorum çok

canım idrarda cıkmadına gore hamiş değilim herhalde ama o bır gun luk lekelenme neydı kırsden olurmu kı

saol ayşegülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizin dualarınızlaaaaaaaaa bende hamiş kalcam en çok ona inanıyorumm sizin verdiğiniz umutlaaaa biliyorum bebişim banan gelcek ayşegülüm sende sağlıkla al bebğin kucağınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarabim korusun emi bebişi ve seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni seviyorummmm bebişimmmmmm 🙂